притисни ентер »

(Фото) Близок пријател на Трамп ги објавил фотографиите со голата Меланија

(Фото) Близок пријател на Трамп ги објавил фотографиите со голата Меланија

Новинарката Кејт Бенет открива во книгата  за првата дама на САД „Free, Melania: The Unauthorized Biography“ дека близок соработник и советник на Доналд Трамп, Роџер Стоун, е одговорен за објавувањето на фотографиите на кои таа е гола, а се од времето кога таа работела како модел. Taa во книгата пишува дека Меланија не верува во тврдењата дека Доналд

(ВИДЕО+ФОТО) Објавени тајните од спалната соба на Меланија и Доналд Трамп

(ВИДЕО+ФОТО) Објавени тајните од спалната соба на Меланија и Доналд Трамп

Понекогаш топла, понекогаш камена – така ја опишуваат Меланија во новата книга која донесува пикантерии за многубројните контроверзии во нејзиниот живот.Првата дама Меланија Трамп, како и многу пред неа, се бореше со улогата на експонирана сопруга на американскиот претседател и приватната жена која стои зад неа. Дури и денес, по три години на власт,

Објавени тајни од спалната соба на Меланија и Доналд Трамп (ФОТО)

Објавени тајни од спалната соба на Меланија и Доналд Трамп (ФОТО)

Понекогаш топла, понекогаш камена - така ја опишуваат Меланија во новата книга, која донесува пикантерии за бројните контроверзи од нејзиниот живот. Меланија Трамп се смета за една од најтаинствените, најтивки и највнимателни први дами кои САД ги имале. Она што Меланија го докажа е дека знае да „се среди“ за фотографите, ја користи тишината во своја

Близок пријател на Трамп ги објавил голите фотографии од Меланија

Близок пријател на Трамп ги објавил голите фотографии од Меланија

Новинарката Кејт Бенет открива во книгата напишана за Првата дама на САД Free, Melania: The Unauthorized Biography, открива дека близок соработник и советник на Доналд Трамп, Роџер Стоун е одговорен за објавените голи фотографии од нејзиното минатото додека работела како модел. Taa во книга пишува дека Меланија не верува во тврдењата дека Доналд Трамп

Близок пријател на Трамп ги објавил голите фотографии од Меланија

Близок пријател на Трамп ги објавил голите фотографии од Меланија

Новинарката Кејт Бенет открива во книгата напишана за Првата дама на САД Free, Melania: The Unauthorized Biography, открива дека близок соработник и советник на Доналд Трамп, Роџер Стоун е одговорен за објавените голи фотографии од нејзиното минатото додека работела како модел. Taa во книга пишува дека Меланија не верува во тврдењата дека Доналд Трамп

Меланија понижена поради голите фотографии: Откриено кој ги објави, но првата дама одбива да верува

Меланија понижена поради голите фотографии: Откриено кој ги објави, но првата дама одбива да верува

Првата дама на САД, Меланија Трамп, се сомнева дека Роџер Стоун, долгогодишниот сојузник и советник на нејзиниот сопруг, претседателот Доналд Трамп, стои позади објавувањето на голите фотографии од нејзината манекенска кариера. Меланија и понатаму одбива да поверува дека нејзиниот сопруг имал улога во објавувањето на фотографиите, наведува Кејт Бенер,