притисни ентер »

„Во таа соба убиваа луѓе и ги сечеа на парчиња“: Светот ќе се згрози од планот на Беливук – планирана ликвидација на Вучиќ и неколку соборци

„Во таа соба убиваа луѓе и ги сечеа на парчиња“: Светот ќе се згрози од планот на Беливук – планирана ликвидација на Вучиќ и неколку соборци

„Во таа соба убиваа луѓе и ги сечеа на парчиња“: Светот ќе се згрози од планот на Беливук – планирана ликвидација на Вучиќ и неколку соборци – Истрагата спроведена од Министерството за внатрешни работи против групата на Вељко Беливук е незабележана поради различните злосторства извршени од тие лица и бројот на лица кои учествувале во организацијата

Вулин за тајната соба на Вељко Беливук: Најискусните оперативци никогаш не виделе вакво нешто- Србија и светот ќе бидат згрозени

Вулин за тајната соба на Вељко Беливук: Најискусните оперативци никогаш не виделе вакво нешто- Србија и светот ќе бидат згрозени

Истрагата спроведена од Министерството за внатрешни работи против групата на Вељко Беливук е незабележана поради различните злосторства извршени од тие лица и бројот на лица кои учествувале во организацијата и извршувањето на тие злосторства, изјави денеска министерот за внатрешни работи, Александар Вулин. Во моментот кога ќе добиеме дозвола од надлежното

Вулин зa клaнoт нa Beљa Heвoљa: „Ќe oткpиeтe co кaкви чyдoвиштa гo дeлeвмe гpaдoт, Србија и cвeтoт ќe бидaт згpoзeни oд бpoјот и cypoвocтa нa тиe лyѓe“

Вулин зa клaнoт нa Beљa Heвoљa: „Ќe oткpиeтe co кaкви чyдoвиштa гo дeлeвмe гpaдoт, Србија и cвeтoт ќe бидaт згpoзeни oд бpoјот и cypoвocтa нa тиe лyѓe“

Истрагата спроведена од Министерството за внатрешни работи против групата на Веља Невоља не е евидентирана поради различните кривични дела извршени од овие лица и бројот на лица кои учествувале во организацијата и извршувањето на тие злосторства, изјави министерот за внатрешни работи, Александар Вулин. Вулин, како гостин на ТВ Пинк, рече дека во моментот