притисни ентер »

Јапонија се подготвува за колонизација на Марс

Јапонија се подготвува за колонизација на Марс

Јапонија прави планови за колонизација на Марс, а доказ за тоа е компјутрски анимираната презентација прикажана на Универзитетот Кјото. Презентацијата ја претстави амбициозната визија за иднината на човечкиот живот во вселената. Прикажани се сцени од други светотви, вклучувајќи и структури со бизарен облик кои се замислени да се изградат во пустина

Јапонија се подготвува за колонизација на Марс, претставена амбициозна визија

Јапонија се подготвува за колонизација на Марс, претставена амбициозна визија

ФУТУРАМА Јапонија се подготвува за колонизација на Марс, претставена амбициозна визија 3 минути 0 0 Јапонија прави планови за колонизација на Марс, а доказ за тоа е компјутерски анимираната презентација прикажана на Универзитетот Кјото. Презентацијата ја демонстрираше амбициозната визија за иднината на човечкиот живот во вселената. Прикажани се сцени

Јапонија се подготвува за колонизација на Марс, претставена амбициозна визија

Јапонија се подготвува за колонизација на Марс, претставена амбициозна визија

Јапонија прави планови за колонизација на Марс, а доказ за тоа е компјутерски анимираната презентација прикажана на Универзитетот Кјото. Презентацијата ја демонстрираше амбициозната визија за иднината на човечкиот живот во вселената. Прикажани се сцени од „други светови“, вклучувајќи структури со бизарен облик замислени во пустината на Марс. Меѓутоа,

Јапонија се подготвува за колонизација на Марс, претставена амбициозна визија

Јапонија се подготвува за колонизација на Марс, претставена амбициозна визија

Јапонија прави планови за колонизација на Марс, а доказ за тоа е компјутерски анимираната презентација прикажана на Универзитетот Кјото. Презентацијата ја демонстрираше амбициозната визија за иднината на човечкиот живот во… Текстот Јапонија се подготвува за колонизација на Марс, претставена амбициозна визија е превземен од USB.mk . The post Јапонија