Шарапова и Димитров во „незгодна“ средба во Мелбурн (видео)

Марија Шарапова и Григор Димитров имаа смешна средба на Кујонг класик, егзибицискиот турнир во Мелбурн пред Австралија опен. Тениската двојка беше заедно од 2013 до 2015, но очигледно меѓу нив нема „зла крв“. Шарапова беше дел од коментаторскиот дел на австралиската „СБС“ телевизија кога Димитров ја забележа. „Тој само гледа навака, дали можете да