На крафт пиво кај „Боби и Руди“

После долгиот спарен ден, на прошетка низ загрепската населба Запруџе со нашата домаќинка Марина, седнавме на ладно пиво во пивницата „Боби и Руди“, наречена така по најпознатите чувари на ведриот загрепски дух и, се разбира, го пробавме пивото на куќата - Bobi&Rudi pale ale „Кои се Боби и Руди?“ – ја прашавме нашата домаќинка во Загреб, Марина Луетиќ