притисни ентер »

Пере од Нокаут ја доби својата трета ќерка

Пере од Нокаут ја доби својата трета ќерка

Никола Перевски – Пере од групата Нокаут, по трет пат стана татко. Оваа прекрасна вест беше споделена на социјалните мрежи, со поставена фотографија од мекици со порака дека Пере добил ќерка, а неговиот брат по трет пат станал чичко, а името кое што ѝ го дадоа на ќеркичката е Софиа. Ова е објавата: „Мекицииииии!!! Моите татко и мајка добија повторно

Пере од Нокаут по трет пат стана татко и доби трета ќерка

Пере од Нокаут по трет пат стана татко и доби трета ќерка

Никола Перевски – Пере од Нокаут стана татко по трет пат. Пејачот од претходниот брак ги има ќерките Михаела и Каја, а со неговата долгогодишна љубов Јована која за прв пат стана мајка, ја доби ќерката Софиа. Среќната вест ја сподели гордиот чичко и на целиот свет му ја откри радоста на семејството.

Пере од „Нокаут“ стана татко: Ова за мене е благослов

Пере од „Нокаут“ стана татко: Ова за мене е благослов

Македонскиот пејач Никола Перевски-Пере од групата „Нокаут “ ја доби својата трета ќерка. Весте ја сподели неговиот брат, кој соопшти дека Пере и Јована ја добиле Софиа Перевска. За љубовта со Јована, која првпат ќе стане мајка, Пере со возбуда ни раскажува колку е среќен. „Неодамна се свршив со Јована, мојата долгогодишна љубов. Дознав дека повторно

Трета среќа: Пере од „Нокаут“ повторно стана татко!

Трета среќа: Пере од „Нокаут“ повторно стана татко!

Пере од Нокаут по трет пат стана татко и доби уште една ќерка. инстаграм Братот на Пере ја сподели среќната вест на социјалните мрежи, каде сподели фотографија од мекиците. Пејачот од претходниот брак ги има ќерките Михаела и Каја, а со неговата долгогодишна љубов Јована која за прв пат стана мајка, ја доби ќерката Софиа. Фејсбук Прочитајте и... Двојничката

Татко по трет пат: Пере Нокаут на својата наследничка ѝ даде име со моќно значење

Татко по трет пат: Пере Нокаут на својата наследничка ѝ даде име со моќно значење

Никола Перевски - Пере од Нокаут стана татко по трет пат. По двете ќерки, сега доби уште една, на која ѝ го даде името Софиа . На грчки ова име значи „мудрост“, што вистинското значење на името би било „онаа што е мудра“. Среќната вест ја сподели гордиот чичко и на целиот свет му ја откри радоста на семејството. Може да ве интересира:

Пере од „Нокаут“ стана татко: Ова за мене е благослов

Пере од „Нокаут“ стана татко: Ова за мене е благослов

Македонскиот пејач Никола Перевски-Пере од групата „Нокаут “ ја доби својата трета ќерка. Весте ја сподели неговиот брат, кој соопшти дека Пере и Јована ја добиле Софиа Перевска. За љубовта со Јована, која првпат ќе стане мајка, Пере со возбуда ни раскажува колку е среќен. „Неодамна се свршив со Јована, мојата долгогодишна љубов. Дознав дека … Continue

Македонскиот пејач стана татко по трет пат- еве како ќе се вика неговата трета ќерка (ФОТО)

Македонскиот пејач стана татко по трет пат- еве како ќе се вика неговата трета ќерка (ФОТО)

Македонскиот пејач стана татко по трет пат- еве како ќе се вика неговата трета ќерка (ФОТО) Македонскиот пејач Никола Перевски Пере од Нокаут по трет пат стана татко. Убавата порака ја сподели гордиот чичко, братот на музичарот. Тој на социјалните мрежи сподели фотографија од мекиците и им порача на сите дека двете ќерки на Пере сега си добија и сестричка

Огромна среќа: Весело во домот на Пере од „Нокаут“

Огромна среќа: Весело во домот на Пере од „Нокаут“

ИЗВОР Скопје24 | ноември 21, 2020 Пере од Нокаут стана татко и по трет пат. Оваа убава вест ја сподели гордиот чичко, односно братот на Пере. Тој на социјалните мрежи сподели фотографија од мекиците и им порача на претходните две ќерки на Пере дека сега си добија и сестричка по име Софиа. -Мекицииииии!!!🤗🤗🤗 Моите татко и мајка добија повторно внука

Пере од Нокаут стана татко по третпат – еве кое има го одбра за наследничката

Пере од Нокаут стана татко по третпат – еве кое има го одбра за наследничката

фото: Принтскрин/инстаграм Македонскиот пејач Никола Перевски Пере од Нокаут по трет пат стана татко. Убавата порака ја сподели гордиот чичко, братот на музичарот. Тој на социјалните мрежи сподели фотографија од мекиците и им порача на сите дека двете ќерки на Пере сега си добија и сестричка по име Софиа. -Мекицииииии!!! Моите татко и мајка добија

Пере од Нокаут по трет пат стана татко

Пере од Нокаут по трет пат стана татко

Македонскиот пејач Никола Перевски Пере од Нокаут по трет пат стана татко. Убавата порака ја сподели гордиот чичко, братот на музичарот. Тој на социјалните мрежи сподели фотографија од мекиците и им порача на сите дека двете ќерки на Пере сега си добија и сестричка по име Софиа.