притисни ентер »

Николов: Се вратив во репрезентацијата, таму каде што припаѓам

Николов: Се вратив во репрезентацијата, таму каде што припаѓам

На паркетот во салата на А1 Арената „Борис Трајковски“ од првиот тренинг, а за првпат како дел од сениорскиот национален тим се појавија Андреј Јакимовски, Марко Миловановиќ, Филип Бакоч и Виктор Ефремовски. Во репрезентацијата повторно е и Кристијан Николов, кој уште во 2012 година во пресрет на предолимпискиот турнир во Венецуела, беше дел од сениорите

Дебитантите во еден глас: Добивме голема шанса, треба да ја искористиме

Дебитантите во еден глас: Добивме голема шанса, треба да ја искористиме

На паркетот во салата на А1 Арената „Борис Трајковски“ од првиот тренинг, а за првпат како дел од сениорскиот национален тим, се појавија Андреј Јакимовски, Марко Миловановиќ, Филип Бакоч и Виктор Ефремовски. Во репрезентацијата повторно е и Кристијан Николов, кој уште во 2012 година во пресрет на предолимпискиот турнир во Венецуела, беше дел од сениорите

БАКОЧ: Голема шанса за нас, помладите!

БАКОЧ: Голема шанса за нас, помладите!

Бакоч (во средина) заедно со другите дебитанти во репрезентацијата Меѓу неколкуте дебитанти во сениорската репрезентација на Македонија е и 23-годишниот член на Еуро Никел, Филип Бакоч. Заедно со Виктор Ефремовски, Кристијан Николов, Марко Миловановиќ и Андреј Јакимовски тој е дебитант во националниот тим, а повикот дојде по одличната сезона во неговата

Дебитантите порачаа: Гордо ќе го носиме националниот дрес!

Дебитантите порачаа: Гордо ќе го носиме националниот дрес!

Македонската кошаркарска репрезентација и официјално стартуваше со подготовките за квалификациските мечеви со Естонија и Русија. Добро е познато дека селекторот Александар Тодоров најави подмладување на селекцијата. На неговиот список се дебитантите Андреј Јакимовски, Марко Миладиновиќ, Филип Бакоч, Кристијан Николов и Виктор Ефремоски. Сите за првпат

Дебитантите порачаа: Гордо ќе го носиме националниот дрес!

Дебитантите порачаа: Гордо ќе го носиме националниот дрес!

Македонската кошаркарска репрезентација и официјално стартуваше со подготовките за квалификациските мечеви со Естонија и Русија. Добро е познато дека селекторот Александар Тодоров најави подмладување на селекцијата. На неговиот список се дебитантите Андреј Јакимовски, Марко Миладиновиќ, Филип Бакоч, Кристијан Николов и Виктор Ефремоски. Сите за првпат

Дебитантите порачаа: Гордо ќе го носиме националниот дрес!

Дебитантите порачаа: Гордо ќе го носиме националниот дрес!

Македонската кошаркарска репрезентација и официјално стартуваше со подготовките за квалификациските мечеви со Естонија и Русија. Добро е познато дека селекторот Александар Тодоров најави подмладување на селекцијата. На неговиот список се дебитантите Андреј Јакимовски, Марко Миладиновиќ, Филип Бакоч, Кристијан Николов и Виктор Ефремоски. Сите за првпат