притисни ентер »

Сара и Димитар ги прашаа следбениците на социјалните мрежи како им стои второ дете (ФОТО)

Сара и Димитар ги прашаа следбениците на социјалните мрежи како им стои второ дете (ФОТО)

ИЗВОР Скопје24 | февруари 11, 2019 Сара Мејс и нејзиниот сопруг, водителот Димитар Атанасовски неодамна станаа родители на нивното прво дете односно ќерката Илина. Набргу по породувањето, Сара се врати на своите активности и ангажмани, а своето слободно време го поминува со ќерката и сопругот. Така во зимскиот период, парот издвои време да направи

Пред неколку месеци ја роди Илина, а сега Сара Мејс посака уште едно дете

Пред неколку месеци ја роди Илина, а сега Сара Мејс посака уште едно дете

Сара Мејс и нејзиниот сопруг, водителот Димитар Атанасовски неодамна станаа родители на нивното прво дете односно ќерката Илина. Набргу по породувањето, Сара се врати на своите активности и ангажмани, а своето слободно време го поминува со ќерката и сопругот. Така во зимскиот период, парот издвои време да направи прошетка на Козјак, но Сара и Димитар

Сара и Димитар ги прашаа следбениците на социјалните мрежи како им стои второ дете (фото)

Сара и Димитар ги прашаа следбениците на социјалните мрежи како им стои второ дете (фото)

Сара Мејс и нејзиниот сопруг, водителот Димитар Атанасовски неодамна станаа родители на нивното прво дете односно ќерката Илина. Набргу по породувањето, Сара се врати на своите активности и ангажмани, а своето слободно време го поминува со ќерката и сопругот. View this post on Instagram Преубаво…. #чиствоздух #позитивнаенергија #февруариапролет #јагненцамајкини

ФОТО: Димитар со објави фотографија од Сара и Илина - „Детево од мало знае со кого ќе си има работа

ФОТО: Димитар со објави фотографија од Сара и Илина - „Детево од мало знае со кого ќе си има работа

Македонскиот водител Димитар Атанасовски објави урнебесна фотографија од својата сопруга, пејачката Сара Мејс и нивната ќерка Илина, на која малото девојче има направено зачудена фаца додека гледа во својата мајка, па водителот се пошегува и во опис на фотографијата напиша: Детево од мало знае со кого ќе си има работа.“. Пејачката секако не се воздржа,

(ФОТО) Димитар ја прозва Сара Мејс: „Детево од мало сфати со кого ќе си има работа“

(ФОТО) Димитар ја прозва Сара Мејс: „Детево од мало сфати со кого ќе си има работа“

Водителот Димитар Атанасовски и неговата сопруга, пејачката Сара Костадинова претходната година станаа родители на нивното прво дете односно ќерката Илина. Оттогаш нивните приорети се променети, па често се прилагодуваат на потребите и на желбите на неколку месечната ќерка. Набргу по породувањето, Сара се врати на своите активности, а нејзиниот сопруг