притисни ентер »

Вучиќ има двојник од Хрватска, зачудувачки е колку многу личат еден на друг

Вучиќ има двојник од Хрватска, зачудувачки е колку многу личат еден на друг

Балкан главна страна Балкан Занимливости Вучиќ има двојник од Хрватска, зачудувачки е колку многу личат еден на друг 4 минути ago Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, има „двојник“. Ова е Борна, млад човек од Хрватска, кој создаде хаос на социјалните мрежи со своите фотографии. Откако тој започна да објавува фотографии, следбениците на Борна

Невepojaтна сличност: Момче од Хрватска е вистинска копија на српскиот претседател (Фото)

Невepojaтна сличност: Момче од Хрватска е вистинска копија на српскиот претседател (Фото)

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, има „двојник“. Ова е Борна, млад човек од Хрватска, кој создаде хаос на социјалните мрежи со своите фотографии. Откако тој започна да објавува фотографии, следбениците на Борна рапидно растат. Секој сака да го види момчето кое личи на претседателот на соседна Србија, Александар Вучиќ. Има и огромен број на

Вучиќ има помлад двојник: Ова момче од Хрватска сите го споредуваат со српскиот претседател

Вучиќ има помлад двојник: Ова момче од Хрватска сите го споредуваат со српскиот претседател

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, има „двојник“. Ова е Борна, млад човек од Хрватска, кој создаде хаос на социјалните мрежи со своите фотографии. Откако тој започна да објавува фотографии, следбениците на Борна рапидно растат. Секој сака да го види момчето кое личи на претседателот на соседна Србија, Александар Вучиќ. Има и огромен број на

Вучиќ има помлад двојник: Ова момче од Хрватска сите го споредуваат со Српскиот претсеадтел

Вучиќ има помлад двојник: Ова момче од Хрватска сите го споредуваат со Српскиот претсеадтел

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, има „двојник“. Ова е Борна, млад човек од Хрватска, кој создаде хаос на социјалните мрежи со своите фотографии. Откако тој започна да објавува фотографии, следбениците на Борна рапидно растат. Секој сака да го види момчето кое личи на претседателот на соседна Србија, Александар Вучиќ. Има и огромен број на

Премногу личат: Момче од Хрватска го споредуваат со претседателот на Србија, Александар Вучиќ

Премногу личат: Момче од Хрватска го споредуваат со претседателот на Србија, Александар Вучиќ

Премногу личат: Момче од Хрватска го споредуваат со претседателот на Србија, Александар Вучиќ Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, има „двојник“. Ова е Борна, млад човек од Хрватска, кој создаде хаос на социјалните мрежи со своите фотографии. Откако тој започна да објавува фотографии, следбениците на Борна рапидно растат. Секој сака да го види