притисни ентер »

Лепа Брена ќе ја уредува куќата и дворот

Лепа Брена ќе ја уредува куќата и дворот

Српската пејачка Лепа Брена вели дека слободното време додека е во карантин ќе го искористи да го преуреди својот дом. Таа вели дека сега има повеќе време да се посвети на себе си, своето семејство и домаќинството. Пејачката покрај куќата, планира да го уреди и дворот. „Слободното време во карантин најверојатно ќе го поминам како и сите домаќинки.

Лепа Брена ја уредува куќата и дворот додека е во изолација

Лепа Брена ја уредува куќата и дворот додека е во изолација

Српската пејачка Лепа Брена вели дека слободното време додека е во карантин ќе го искористи да го преуреди својот дом. Таа вели дека сега има повеќе време да се посвети на себе си, своето семејство и домаќинството. Пејачката покрај куќата, планира да го уреди и дворот. „Слободното време во карантин најверојатно ќе го поминам како и сите домаќинки.

Лепа Брена ќе ја уредува куќата и дворот

Лепа Брена ќе ја уредува куќата и дворот

Српската пејачка Лепа Брена вели дека слободното време додека е во карантин ќе го искористи да го преуреди својот дом. Таа вели дека сега има повеќе време да се посвети на себе си, своето семејство и домаќинството. Пејачката покрај куќата, планира да го уреди и дворот. „Слободното време во карантин најверојатно ќе го поминам како и сите домаќинки.

Еве што прави Лепа Брена додека е во изолација: Вака и поминуваат деновите во вилата

Еве што прави Лепа Брена додека е во изолација: Вака и поминуваат деновите во вилата

ИЗВОР Скопје24 | март 26, 2020 Лепа Брена откри како го поминува своето време во оваа вонредна состојба, и на што најмногу му се посветува. Пејачката започна да ја уредува целата своја куќа, но има уште едно нешто што најголемата регионалан фолк ѕвезда на сите времиња му максимално посветена: „Ако ме прашате како го поминувам време во карантин, ќе

Лепа Брена откри што прави за време на изолација

Лепа Брена откри што прави за време на изолација

Бројни познати дами одлучија да ги следат препораките од експертите и заради сопственото здравје и здравјето на нивните блиски да останат во домовите. Со фановите комуницираат како и во нормални услови преку социјалните мрежи а сега споделуваат и како ги поминуваат деновите во изолација. Секоја од нив, па така и Лепа Брена има свој механизам за адаптација

Лепа Брена го замени сопругот Боба во кујна – Сега таа е задолжена за ручекот во нивниот дом

Лепа Брена го замени сопругот Боба во кујна – Сега таа е задолжена за ручекот во нивниот дом

Лепа Брена откри како го поминува своето време додека е во карантин и што најчесто прави. Имено, пејачката периодов е посветена на домот и слободното време го минува во кујна. Ако ме прашате како го минувам времето во карантин, ќе ви кажам дека го минувам како што прават повеќето домаќинки низ целиот свет. Јас се занимавам со себеси, семејството и

Лепа Брена од изолација: Конечно имам време за …

Лепа Брена од изолација: Конечно имам време за …

Во периодот на изолација заради Корона вирусот голем дел од светските и балканските ѕвезди постојано се на социјалните мрежи и комуницираат со своите фанови, споделувајки совети како најдобро да се поминат деновите дома. Една од најголемите балкански ѕвезди фолк пејачката Лепа Брена не остана рамнодушна и сподели на Инстаграм како таа го минува времето

Еве што прави Лепа Брена додека е во изолација

Еве што прави Лепа Брена додека е во изолација

Еве што прави Лепа Брена додека е во изолација Лепа Брена откри како го поминува своето време во оваа вонредна состојба, и на што најмногу му се посветува. Пејачката започна да ја уредува целата своја куќа, но има уште едно нешто што најголемата регионалан фолк ѕвезда на сите времиња му максимално посветена: „Ако ме прашате како го поминувам време

Еве што прави Лепа Брена додека е во изолација: Супердомаќинка од карантинот (ФОТО)

Еве што прави Лепа Брена додека е во изолација: Супердомаќинка од карантинот (ФОТО)

Лепа Брена откри како го поминува своето време во оваа вонредна состојба, и на што најмногу му се посветува. Пејачката започна да ја уредува целата своја куќа, но има уште едно нешто што најголемата регионалан фолк ѕвезда на сите времиња му максимално посветена: „Ако ме прашате како го поминувам време во карантин, ќе ви кажам дека го минувам како што