притисни ентер »

Состојбата со коронавирусот во светот до 20 часот: Бројот на заразени достигна на 520.330, од нив починати се 23.593

Состојбата со коронавирусот во светот до 20 часот: Бројот на заразени достигна на 520.330, од нив починати се 23.593

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 520.330 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 23.593, а оздравеле 123.321 лица. – Во Австрија, според последните податоци на Министерството за здравство, 6.398 лица се инфицирани со коронавирусот. Бројот на починати се зголеми на 49. Досега се тестирани 35.995 лица. – Во

Состојбата со коронавирусот во светот до 20 часот: Бројот на заразени достигна на 520.330, од нив починати се 23.593

Состојбата со коронавирусот во светот до 20 часот: Бројот на заразени достигна на 520.330, од нив починати се 23.593

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 520.330 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 23.593, а оздравеле 123.321 лица. – Во Австрија, според последните податоци на Министерството за здравство, 6.398 лица се инфицирани со коронавирусот. Бројот на починати се зголеми на 49. Досега се тестирани 35.995 лица. – Во

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 520.330 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 23.593, а оздравеле 123.321 лица. – Во Австрија, според последните податоци на Министерството за здравство, 6.398 лица се инфицирани со коронавирусот. Бројот на починати се зголеми на 49. Досега се тестирани 35.995 лица. – Во

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 520.330 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 23.593, а оздравеле 123.321 лица. – Во Австрија, според последните податоци на Министерството за здравство, 6.398 лица се инфицирани со коронавирусот. Бројот на починати се зголеми на 49. Досега се тестирани 35.995 лица. – Во

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот – Во Велика Британија починаа уште 115 лица

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот – Во Велика Британија починаа уште 115 лица

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот – Во Велика Британија починаа уште 115 лица Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 520.330 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 23.593, а оздравеле 123.321 лица. – Во Австрија, според последните податоци на Министерството за здравство, 6.398 лица се инфицирани со коронавирусот

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 520.330 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 23.593, а оздравеле 123.321 лица. – Во Австрија, според последните податоци на Министерството за здравство, 6.398 лица се инфицирани со коронавирусот. Бројот на починати се зголеми на 49. Досега се тестирани 35.995 лица. – Во

Последни податоци во светот: 520.330 заразени, 23.593 починати, оздравеле 123.321 лица.

Последни податоци во светот: 520.330 заразени, 23.593 починати, оздравеле 123.321 лица.

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 520.330 луѓе заразени со коронавирус. Од нив починати се 23.593, а оздравеле 123.321 лица. – Во Австрија, според последните податоци на Министерството за здравство, 6.398 лица се инфицирани со коронавирусот. Бројот на починати се зголеми на 49. Досега се тестирани 35.995 лица. – Во Црна Гора

Најнови светски податоци за коронавирусот до 20 часот

Најнови светски податоци за коронавирусот до 20 часот

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 520.330 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 23.593, а оздравеле 123.321 лица. – Во Австрија, според последните податоци на Министерството за здравство, 6.398 лица се инфицирани со коронавирусот. Бројот на починати се зголеми на 49. Досега се тестирани 35.995 лица. – Во

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот

– Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 520.330 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 23.593, а оздравеле 123.321 лица. – Во Австрија, според последните податоци на Министерството за здравство, 6.398 лица се инфицирани со коронавирусот. Бројот на починати се зголеми на 49. Досега се тестирани 35.995 лица. – Во