притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ: Владата е должна да обезбеди доволно ресурси ДА СЕ ЗАШТИТИ МЕДИЦИНСКИОТ ПЕРСОНАЛ

ВМРО-ДПМНЕ: Владата е должна да обезбеди доволно ресурси ДА СЕ ЗАШТИТИ МЕДИЦИНСКИОТ ПЕРСОНАЛ

Република Македонија е на второ место по број на заболени од корона вирусот на Балканот, според бројот на жители. Хрватска која е пред нас има 102 заразени на милион жители, а по нас е Црна Гора со 83 заразени на милион жители. Поради несоодветната грижа во државата 12 проценти од заразените се лекари, велат од ВМРО-ДПМНE. -Секој граѓанин мора да се

ВМРО-ДПМНЕ: Владата мора да обезбеди доволно ресурси да се заштити медицинскиот персонал и на сите граѓани

ВМРО-ДПМНЕ: Владата мора да обезбеди доволно ресурси да се заштити медицинскиот персонал и на сите граѓани

„Република Македонија е на второ место по број на заболени од корона вирусот на Балканот, според бројот на жители. Хрватска која е пред нас има 102 заразени на милион жители, а по нас е Црна Гора со 83 заразени на милион жители. Поради несоодветната грижа во државата 12 проценти од заразените се лекари. Секој граѓанин мора да се заштитува себе и своите

ВМРО-ДПМНЕ: Владата е должна да обезбеди доволно ресурси ДА СЕ ЗАШТИТИ МЕДИЦИНСКИОТ ПЕРСОНАЛ

ВМРО-ДПМНЕ: Владата е должна да обезбеди доволно ресурси ДА СЕ ЗАШТИТИ МЕДИЦИНСКИОТ ПЕРСОНАЛ

Република Македонија е на второ место по број на заболени од корона вирусот на Балканот, според бројот на жители. Хрватска која е пред нас има 102 заразени на милион жители, а по нас е Црна Гора со 83 заразени на милион жители. Поради несоодветната грижа во државата 12 проценти од заразените се лекари, велат од ВМРО-ДПМНE. -Секој граѓанин мора да се

ВМРО-ДПМНЕ: Владата мора да обезбеди доволно ресурси да се заштити медицинскиот персонал и на сите граѓани

ВМРО-ДПМНЕ: Владата мора да обезбеди доволно ресурси да се заштити медицинскиот персонал и на сите граѓани

Хрватска која е пред нас има 102 заразени на милион жители, а по нас е Црна Гора со 83 заразени на милион жители. Поради несоодветната грижа во државата 12 проценти од заразените се лекари. Секој граѓанин мора да се заштитува себе и своите блиски и здравјето на сите граѓани. Сето ова мора да се надмине, а медицинскиот кадам мора да биде заштитен. Комисијата

ВМРО-ДПМНЕ со предлози: Медицинскиот кадар мора да биде заштитен, Владата да обезбеди ресурси- Секој живот вреди!

ВМРО-ДПМНЕ со предлози: Медицинскиот кадар мора да биде заштитен, Владата да обезбеди ресурси- Секој живот вреди!

ВМРО-ДПМНЕ со предлози: Медицинскиот кадар мора да биде заштитен, Владата да обезбеди ресурси- Секој живот вреди! Република Македонија е на второ место по број на заболени од корона вирусот на Балканот, според бројот на жители. Хрватска која е пред нас има 102 заразени на милион жители, а по нас е Црна Гора со 83 заразени на милион жители. Поради несоодветната

ВМРО-ДПМНЕ бара да се заштити медицинскиот персонал

ВМРО-ДПМНЕ бара да се заштити медицинскиот персонал

ВМРО-ДПМНЕ бара да се заштити медицинскиот персонал во земјата бидејќи според нивните анализи  Македонија е на второ место по број на заболени од корона вирусот на Балканот, споредено со бројот на жители. Хрватска е пред нас со 102 заразени на милион жители, а по нас е Црна Гора со 83 заразени на милион жители. -Поради несоодветната грижа во државата

ВМРО-ДПМНЕ: Владата мора да обезбеди доволно ресурси да се заштити медицинскиот персонал и сите граѓани

ВМРО-ДПМНЕ: Владата мора да обезбеди доволно ресурси да се заштити медицинскиот персонал и сите граѓани

Република Македонија е на второ место по број на заболени од корона вирусот на Балканот, според бројот на жители. Хрватска која е пред нас има 102 заразени на милион жители, а по нас е Црна Гора со 83 заразени на милион жители.Поради несоодветната грижа во државата 12 проценти од заразените се лекари, се вели во партиското соопштение на ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ: Владата мора да обезбеди доволно ресурси да се заштити медицинскиот персонал и на сите граѓани

ВМРО-ДПМНЕ: Владата мора да обезбеди доволно ресурси да се заштити медицинскиот персонал и на сите граѓани

Република Македонија е на второ место по број на заболени од корона вирусот на Балканот, според бројот на жители. Хрватска која е пред нас има 102 заразени на милион жители, а по нас е Црна Гора со 83 заразени на милион жители.Поради несоодветната грижа во државата 12 проценти од заразените се лекари, се вели во партиското соопштение на ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ: Системот на Заев крахира- Сите сме загрозени

ВМРО-ДПМНЕ: Системот на Заев крахира- Сите сме загрозени

Република Македонија е на второ место по број на заболени од корона вирусот на Балканот, според бројот на жители. Хрватска која е пред нас има 102 заразени на милион жители, а по нас е Црна Гора со 83 заразени на милион жителивелат во соопштение од ВМРО-ДПМНЕ. Од партијата наведуваат дека поради несоодветната грижа во државата 12 проценти од заразените

ВМРО-ДПМНЕ: Владата мора да обезбеди доволно ресурси да се заштити медицинскиот персонал и на сите граѓани

ВМРО-ДПМНЕ: Владата мора да обезбеди доволно ресурси да се заштити медицинскиот персонал и на сите граѓани

Република Македонија е на второ место по број на заболени од корона вирусот на Балканот, според бројот на жители. Хрватска која е пред нас има 102 заразени на милион жители, а по нас е Црна Гора со 83 заразени на милион жители. Поради несоодветната грижа во државата 12 проценти од заразените се лекари. Секој граѓанин мора да се заштитува себе и своите

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија е на второ место по број на заболени од корона вирусот на Балканот, според бројот на жители

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија е на второ место по број на заболени од корона вирусот на Балканот, според бројот на жители

Република Македонија е на второ место по број на заболени од корона вирусот на Балканот, според бројот на жители. Хрватска која е пред нас има 102 заразени на милион жители, а по нас е Црна Гора со 83 заразени на милион жители. Поради несоодветната грижа во државата 12 проценти од заразените се лекари, велат од ВМРО-ДПМНE. -Секој граѓанин мора да се

ВМРО-ДПМНЕ: Владата да обезбеди ресурси за да се заштити медицинскиот персонал и сите граѓани

ВМРО-ДПМНЕ: Владата да обезбеди ресурси за да се заштити медицинскиот персонал и сите граѓани

Република Македонија е на второ место по број на заболени од корона вирусот на Балканот, според бројот на жители. Хрватска која е пред нас има 102 заразени на милион жители, а по нас е Црна Гора со 83 заразени на милион жители.Поради несоодветната грижа во државата 12 проценти од заразените се лекари, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Тие додаваат дека секој граѓанин

ВМРО-ДПМНЕ: Системот на Заев крахира! Сите сме загрозени

ВМРО-ДПМНЕ: Системот на Заев крахира! Сите сме загрозени

Република Македонија е на второ место по број на заболени од корона вирусот на Балканот, според бројот на жители. Хрватска која е пред нас има 102 заразени на милион жители, а по нас е Црна Гора со 83 заразени на милион жители. Поради несоодветната грижа во државата 12 проценти од заразените се лекари. Секој граѓанин мора да се заштитува себе и своите

Неславни биланси: Македонија рекордер во регионот според заболени и број на жители!

Неславни биланси: Македонија рекордер во регионот според заболени и број на жители!

Неславни биланси: Македонија рекордер во регионот според заболени и број на жители! Тоа значи дека на „прав пат“ ја надминавме бројката од 100 заразени на еден милион жители, со што постигнавме неславен рекорд во однос на соседните земји, оставајќи ги зад себе Грција so 83 заразени на еден милион, Албанија со 60 заразени на еден милион, Србија со 52

Стојаноска: Од заразените во Македонија 12 проценти се лекари - итно е потребно донесување 4 мерки

Стојаноска: Од заразените во Македонија 12 проценти се лекари - итно е потребно донесување 4 мерки

Embedded video for Стојаноска: Од заразените во Македонија 12 проценти се лекари - итно е потребно донесување 4 мерки Македонија е втора земја во регионот по број на заразени по жител од коронавирус, велат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ. Пред нас се само Хрватите. Од партијата тврдат и дека 12 проценти за заболените се медицински работници. Според нив

НЕСЛАВЕН РЕКОРД: Македонија со повеќе заразени на милион жители во однос на соседите

НЕСЛАВЕН РЕКОРД: Македонија со повеќе заразени на милион жители во однос на соседите

Со најновите 24 заразени, Македонија го достигна бројот од 201 заразен од Ковид 19. Тоа значи дека на прав пат ја надминавме бројката од 100 заразени на еден милион жители, со што постигнавме неславен рекорд во однос на соседните земји, оставајќи ги зад себе Грција 83 заразени на еден милион, Албанија со 60 заразени на еден милион, Србија со 52 заразени

(ВИДЕО) Стојаноска: Од заразените во Македонија 12 проценти се лекари  и тоа поради несоодветна заштита

(ВИДЕО) Стојаноска: Од заразените во Македонија 12 проценти се лекари и тоа поради несоодветна заштита

„Комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ, поради ситуацијата со корона вирусот, е во постојано заседавање. За жал, дојдовме до една неповолна статистика за Македонија. Државава е на второ место по број на заболени од корона вирусот на Балканот, по број на жители. Пред нас е само Хрватска или таму има 102 заразени на милион жители, потоа следи Македонија

Стојаноска: Од заразените во Македонија 12 проценти се лекари и тоа поради несоодветна заштита

Стојаноска: Од заразените во Македонија 12 проценти се лекари и тоа поради несоодветна заштита

Комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ, поради ситуацијата со корона вирусот, е во постојано заседавање. За жал, дојдовме до една неповолна статистика за Македонија. Државава е на второ место по број на заболени од корона вирусот на Балканот, по број на жители, истакна Дафина Стојаноска, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ. -Пред нас е само Хрватска или таму има

Стојаноска: Од заразените во Македонија 12 проценти се лекари и тоа поради несоодветна заштита

Стојаноска: Од заразените во Македонија 12 проценти се лекари и тоа поради несоодветна заштита

Комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ, поради ситуацијата со корона вирусот, е во постојано заседавање. За жал, дојдовме до една неповолна статистика за Македонија. Државава е на второ место по број на заболени од корона вирусот на Балканот, по број на жители, истакна Дафина Стојаноска, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ. -Пред нас е само Хрватска или таму има