притисни ентер »

Албанската опозиција порача дека нема соработка со Владата и оти изборите се единствениот лек

Албанската опозиција порача дека нема соработка со Владата и оти изборите се единствениот лек

Албанската обединета опозиција иако се согласи да седне на иста маса со владејачкото мнозинство околу изборната реформа, со став дека „нема соработка со Владата и оти изборите се единствениот лек за надминување на политичката криза“, јави дописничката на МИА од Тирана. Ставот го пренесува Петрит Васили, потпретседател на Социјалистичкото движење за

Албанската опозиција порача дека нема соработка со Владата и оти изборите се единствениот лек

Албанската опозиција порача дека нема соработка со Владата и оти изборите се единствениот лек

– Албанската обединета опозиција иако се согласи да седне на иста маса со владејачкото мнозинство околу изборната реформа, со став дека „нема соработка со Владата и оти изборите се единствениот лек за надминување на политичката криза“, јави дописничката на МИА од Тирана. Ставот го пренесува Петрит Васили, потпретседател на Социјалистичкото движење

Албанската опозиција порача дека нема соработка со Владата и оти изборите се единствениот лек

Албанската опозиција порача дека нема соработка со Владата и оти изборите се единствениот лек

Албанската обединета опозиција иако се согласи да седне на иста маса со владејачкото мнозинство околу изборната реформа, со став дека „нема соработка со Владата и оти изборите се единствениот лек за надминување на политичката криза“, јави дописничката на МИА од Тирана. Ставот го пренесува Петрит Васили, потпретседател на Социјалистичкото движење за

Албанската опозиција смета дека изборите се единствениот лек за надминување на политичката криза

Албанската опозиција смета дека изборите се единствениот лек за надминување на политичката криза

Ставот го пренесува Петрит Васили, потпретседател на Социјалистичкото движење за интеграција и член на политичкиот совет, кој до 15 март треба да ја финализира изборната реформа, што се бара од ЕУ. Албанската обединета опозиција иако се согласи да седне на иста маса со владејачкото мнозинство околу изборната реформа, со став дека „нема соработка со

Албанската опозиција порача дека нема соработка со Владата и оти изборите се единствениот лек

Албанската опозиција порача дека нема соработка со Владата и оти изборите се единствениот лек

Албанската обединета опозиција иако се согласи да седне на иста маса со владејачкото мнозинство околу изборната реформа, со став дека „нема соработка со Владата и оти изборите се единствениот лек за надминување на политичката криза”, јави дописничката на МИА од Тирана. Ставот го пренесува Петрит Васили, потпретседател на Социјалистичкото движење за

Изборната реформа што ја бара ЕУ, конечно ги седна на маса власта и опозицијата во Албанија

Изборната реформа што ја бара ЕУ, конечно ги седна на маса власта и опозицијата во Албанија

– По долгата и длабока политичка криза во која западна Албанија, денеска првпат претставници на владејачкото мнозинство и опозицијата седнаа на заедничка маса за изборните реформи. Ова прашање, како што е заклучено на средбата треба да биде заокружено до 15март годинава. На 90-минутната средба присуствувале Дамиан Ѓикнури, од Социјалистичката партија,

Изборната реформа што ја бара ЕУ, конечно ги седна на маса власта и опозицијата во Албанија

Изборната реформа што ја бара ЕУ, конечно ги седна на маса власта и опозицијата во Албанија

По долгата и длабока политичка криза во која западна Албанија, денеска првпат претставници на владејачкото мнозинство и опозицијата седнаа на заедничка маса за изборните реформи. Ова прашање, како што е заклучено на средбата треба да биде заокружено до 15март годинава. На 90-минутната средба присуствувале Дамиан Ѓикнури, од Социјалистичката партија,

Изборната реформа што ја бара ЕУ, конечно ги седна на маса власта и опозицијата во Албанија

Изборната реформа што ја бара ЕУ, конечно ги седна на маса власта и опозицијата во Албанија

По долгата и длабока политичка криза во која западна Албанија, денеска првпат претставници на владејачкото мнозинство и опозицијата седнаа на заедничка маса за изборните реформи. Ова прашање, како што е заклучено на средбата треба да биде заокружено до 15март годинава. На 90-минутната средба присуствувале Дамиан Ѓикнури, од Социјалистичката партија,

Изборната реформа што ја бара ЕУ, конечно ги седна на маса власта и опозицијата во Албанија

Изборната реформа што ја бара ЕУ, конечно ги седна на маса власта и опозицијата во Албанија

По долгата и длабока политичка криза во која западна Албанија, денеска првпат претставници на владејачкото мнозинство и опозицијата седнаа на заедничка маса за изборните реформи. Ова прашање, како што е заклучено на средбата треба да биде заокружено до 15март годинава. На 90-минутната средба присуствувале Дамиан Ѓикнури, од Социјалистичката партија,

Изборната реформа што ја бара ЕУ, конечно ги седна на маса власта и опозицијата во Албанија

Изборната реформа што ја бара ЕУ, конечно ги седна на маса власта и опозицијата во Албанија

Изборната реформа што ја бара ЕУ, конечно ги седна на маса власта и опозицијата во Албанија По долгата и длабока политичка криза во која западна Албанија, денеска првпат претставници на владејачкото мнозинство и опозицијата седнаа на заедничка маса за изборните реформи. Ова прашање, како што е заклучено на средбата треба да биде заокружено до 15март

Владејачкото мнозинство и опозицијата во Албанија првпат седнаа на маса за изборните реформи

Владејачкото мнозинство и опозицијата во Албанија првпат седнаа на маса за изборните реформи

На средбата постигната е согласност и за формирање политички совет со претставници на опозицијата, првите луѓе на Комисијата за реформи и претставници на парламентарните групи во Собранието. По долгата и длабока политичка криза во која западна Албанија, денеска првпат претставници на владејачкото мнозинство и опозицијата седнаа на заедничка маса за

Владејачкото мнозинство и опозицијата во Албанија прв пат седнаа на маса за изборните реформи

Владејачкото мнозинство и опозицијата во Албанија прв пат седнаа на маса за изборните реформи

На средбата постигната е согласност и за формирање политички совет со претставници на опозицијата, првите луѓе на Комисијата за реформи и претставници на парламентарните групи во Собранието. По долгата и длабока политичка криза во која западна Албанија, денеска првпат претставници на владејачкото мнозинство и опозицијата седнаа на заедничка маса за

Не дозволувајте оваа партија да го прави она што го правеше вашата кога беше на власт

Не дозволувајте оваа партија да го прави она што го правеше вашата кога беше на власт

Немоќен пред махинациите на партиите, народот се помири со ситуацијата дека измамата е нашата „природна состојба“ за која нема лек. Власта и опозицијата треба во текот на трите месеци да ги остават зад себе политичките анимозитети и да произведат изборна процедура и изборни резултати пред кои сите ќе се поклонат како на автентичен израз на волјата