притисни ентер »

Бебе од 12 дена престана да дише: Автомобилот на мајката го запре полицаец кој во последен момент му го спаси животот

Бебе од 12 дена престана да дише: Автомобилот на мајката го запре полицаец кој во последен момент му го спаси животот

Бебе од 12 дена престана да дише: Автомобилот на мајката го запре полицаец кој во последен момент му го спаси животот Драматична снимка од Западна Каролина ја покажува брзата реакција на полицаец и неговото спасување на бебе по име Рајли старо само 12 дена. Имено, полицаецот Вилијам Кимбро запрел автомобил што возел пребрзо. Кога автомобилот запрел,

Бебе од 12 дена престана да дише: Автомобилот на мајката го запре полицаец кој во последен момент му го спаси животот

Бебе од 12 дена престана да дише: Автомобилот на мајката го запре полицаец кој во последен момент му го спаси животот

Драматична снимка од Западна Каролина ја покажува брзата реакција на полицаец и неговото спасување на бебе по име Рајли старо само 12 дена. Имено, полицаецот Вилијам Кимбро запрел автомобил што возел пребрзо. Кога автомобилот запрел, дознал дека причината за големата брзина е тоа што мајката и уште едно лице возеле бебе во болница. Детето престанало

(Видео) Полицаец во САД застанал автомобил поради брзо возење и му го спасил животот на бебе старо 12 дена

(Видео) Полицаец во САД застанал автомобил поради брзо возење и му го спасил животот на бебе старо 12 дена

Полицаецот Вил Кимбро минатиот месец запрел автомобил поради пребрзо возење, а не знаел дека со тоа ќе го спаси животот на бебе старо само 12 дена, објави Си-ен-ен. Полициската станица од Јужна Каролина објави видео од целиот настан, кој се случил нa 11 јуни во округот Беркли. Настанот бил снимен од камерата поставена на униформите на полицајците во

(ВИДЕО) Драматично: Полицаец спасил бебе кое престанало да дише…

(ВИДЕО) Драматично: Полицаец спасил бебе кое престанало да дише…

Полицаецот Вилијам Кимбро запрел автомобил во кој биле две жени и бебе. Жената што возела рекла дека брзаат во болница бидејќи бебето старо 12. дена после хранењето престанало да дише… Камерата на униформата на полицаецот од Јужна Каролина го забележала драматичниот момент на спасување на животот на новороденчето.

(Видео) Полицаец во САД застанал автомобил поради брзо возење и му го спасил животот на бебе старо 12 дена

(Видео) Полицаец во САД застанал автомобил поради брзо возење и му го спасил животот на бебе старо 12 дена

Полицаецот Вил Кимбро минатиот месец запрел автомобил поради пребрзо возење, а не знаел дека со тоа ќе го спаси животот на бебе старо само 12 дена, објави Си-ен-ен. Полициската станица од Јужна Каролина објави видео од целиот настан, кој се случил нa 11 јуни во округот Беркли. Настанот бил снимен од камерата поставена на униформите на полицајците во

(Видео) Полицаец во САД застанал автомобил поради брзо возење и му го спасил животот на бебе старо 12 дена

(Видео) Полицаец во САД застанал автомобил поради брзо возење и му го спасил животот на бебе старо 12 дена

Полицаецот Вил Кимбро минатиот месец запрел автомобил поради пребрзо возење, а не знаел дека со тоа ќе го спаси животот на бебе старо само 12 дена, објави Си-ен-ен. Полициската станица од Јужна Каролина објави видео од целиот настан, кој се случил нa 11 јуни во округот Беркли. Настанот бил снимен од камерата поставена на униформите на полицајците во

ПОЛИЦАЕЦ-ХЕРОЈ: Спасил живот на бебе старо само 12 дена (ВИДЕО)

ПОЛИЦАЕЦ-ХЕРОЈ: Спасил живот на бебе старо само 12 дена (ВИДЕО)

Кога полицаецот го запрел возилото, возачот излегол од автомобилот и му објаснил дека брзаат бидејќи нивното дете престанало да дише. Еден полицаец во Јужна Каролина минатиот месец спасил живот на бебе старо само 12 дена, откако запрел еден автомобил поради пребрзо возење. Полициската станица од Јужна Каролина објави видео од целиот настан, кој се