притисни ентер »

Град Скопје за викендот ги засилува инспекциските контроли за непрописно паркирање на Водно

Град Скопје за викендот ги засилува инспекциските контроли за непрописно паркирање на Водно

За да се заштити планината Водно од загадување и за да се овозможи непречено и безбедно движење на сите учесници во сообраќајот, а особено на пешаците и на велосипедистите, градските инспектори и овој викенд ќе вршат засилени контроли во однос на непрописното паркирање на јавни површини, пишува во објавата на Град Скопје на Фејсбук. „Минатиот викенд