притисни ентер »

Мајка го остави бебето во контејнер и замина како ништо да не се случило (ВИДЕО)

Мајка го остави бебето во контејнер и замина како ништо да не се случило (ВИДЕО)

Жената се породила пред неколку дена во својот стан во Самут Пракан, меѓутоа решила да се ослободи од детето. Една жена (29) од Тајланд го оставила новороденчето во контејнер и на мотор заминала како ништо да не случило. Жената се породила пред неколку дена во својот стан во Самут Пракан, меѓутоа решила да се ослободи од детето. Надзорните камери ја

(ГРОЗОМОРНО ВИДЕО) Не знаела дека ја снима камера: МАЈКА МОНСТРУМ ГО ОСТАВИЛА БЕБЕТО ВО КОНТЕЈНЕР И ЗАМИНАЛА

(ГРОЗОМОРНО ВИДЕО) Не знаела дека ја снима камера: МАЈКА МОНСТРУМ ГО ОСТАВИЛА БЕБЕТО ВО КОНТЕЈНЕР И ЗАМИНАЛА

Жена од Тајланд го оставила новороденчето во контејнер и на мотор заминала како ништо да не случило. Жената се породила пред неколку дена во својот стан во Самут Пракан, меѓутоа решила да се ослободи од детето. Надзорните камери ја снимија како доаѓа со контејнерот со мотоцикл, заедно со уште едно дете. Новороденото бебе го завиткала во прекривка и

(ГРОЗОМОРНО ВИДЕО) Не знаела дека ја снима камера: МАЈКА МОНСТРУМ ГО ОСТАВИЛА БЕБЕТО ВО КОНТЕЈНЕР И ЗАМИНАЛА

(ГРОЗОМОРНО ВИДЕО) Не знаела дека ја снима камера: МАЈКА МОНСТРУМ ГО ОСТАВИЛА БЕБЕТО ВО КОНТЕЈНЕР И ЗАМИНАЛА

Жена од Тајланд го оставила новороденчето во контејнер и на мотор заминала како ништо да не случило. Жената се породила пред неколку дена во својот стан во Самут Пракан, меѓутоа решила да се ослободи од детето. Надзорните камери ја снимија како доаѓа со контејнерот со мотоцикл, заедно со уште едно дете. Новороденото бебе го завиткала во прекривка и

Не знаела дека ја снима камера: Мајка го оставила бебето во контејнер и си заминала

Не знаела дека ја снима камера: Мајка го оставила бебето во контејнер и си заминала

Не знаела дека ја снима камера: Мајка го оставила бебето во контејнер и си заминала Жена од Тајланд го оставила новороденчето во контејнер и на мотор заминала како ништо да не случило. Жената се породила пред неколку дена во својот стан во Самут Пракан, меѓутоа решила да се ослободи од детето. Надзорните камери ја снимија како доаѓа со контејнерот

Не знаела дека ја снима камера: Мајка го оставила бебето во контејнер и си заминала

Не знаела дека ја снима камера: Мајка го оставила бебето во контејнер и си заминала

Жена од Тајланд го оставила новороденчето во контејнер и на мотор заминала како ништо да не случило. Жената се породила пред неколку дена во својот стан во Самут Пракан, меѓутоа решила да се ослободи од детето. Надзорните камери ја снимија како доаѓа со контејнерот со мотоцикл, заедно со уште едно дете. Новороденото бебе го завиткала во прекривка и

ВИДЕО: Мајка го остави бебето во контејнер и замина како ништо да не се случило

ВИДЕО: Мајка го остави бебето во контејнер и замина како ништо да не се случило

Една жена (29) од Тајланд го оставила новороденчето во контејнер и на мотор заминала како ништо да не случило. Жената се породила пред неколку дена во својот стан во Самут Пракан, меѓутоа решила да се ослободи од детето. Надзорните камери ја снимија како доаѓа со контејнерот со мотоцикл, заедно со уште едно дете. Новороденото бебе го завиткала во прекривка

(ВИДЕО+ФОТО) Мајка оставила новороденче во контејнер и мирно си заминала: Не знаела дека ја снимиле камери!

(ВИДЕО+ФОТО) Мајка оставила новороденче во контејнер и мирно си заминала: Не знаела дека ја снимиле камери!

Една жена (29) од Тајланд оставила новроденче во контејнер и со мотор се одвезла како ништо да не се случило. Жената се породила неколку дена претходно во својот стан во Самут Пракан, меѓутоа одлучила да се ослободи од детето. Надзорните камери ја снимиле како со мотор се довезла до контејнерот, заедно со уште едно дете. Новороденото бебе го завиткала

Мајка си го оставила новороденчето во контејнер и си заминала како ништо да не се случило?! НЕ ЗНАЕЛА ДЕКА КАМЕРИТЕ „ЈА ФАТИЛЕ“ НА ДЕЛО

Мајка си го оставила новороденчето во контејнер и си заминала како ништо да не се случило?! НЕ ЗНАЕЛА ДЕКА КАМЕРИТЕ „ЈА ФАТИЛЕ“ НА ДЕЛО

Една 29-годишна жена од Тајланд го оставила своето новороденче во контејнер и си заминала како ништо да не се случило. Жената се породила неколку дена претходно дома, но решила да се ослободи од детето. Камерите ја снимиле како доаѓа до контејнерот со мотор, заедно со уште едно детенце и го остава бебето ставено во ќеса. Бебето било забележано дури

(Видео) Мајка го остави новороденчето во контејнер

(Видео) Мајка го остави новороденчето во контејнер

Жена од Тајланд го оставила своето новороденче во контејнер и си заминала. Безбедносните камери го снимиле моментот кога таа со мотор, со уште едно дете, стигнала со бебето, го оставила и си заминала, без другите минувачи да забележат дека станува збор за бебе. Дури неколку часа подоцна, еден од луѓето кои го собирале ѓубрето, го забележал бебето.

Мајка го остави бебето во контејнер и замина како ништо да не се случило: Не знаеше дека ја снимиле камерите

Мајка го остави бебето во контејнер и замина како ништо да не се случило: Не знаеше дека ја снимиле камерите

Една жена (29) од Тајланд го оставила новороденчето во контејнер и на мотор заминала како ништо да не случило. Жената се породила пред неколку дена во својот стан во Самут Пракан, меѓутоа решила да се ослободи од детето. Надзорните камери ја снимија како доаѓа со контејнерот со мотоцикл, заедно со уште едно дете. Новороденото бебе го завиткала во прекривка

(Видео) Мајка го остави новороденчето во контејнер

(Видео) Мајка го остави новороденчето во контејнер

Жена од Тајланд го оставила своето новороденче во контејнер и си заминала. Безбедносните камери го снимиле моментот кога таа со мотор, со уште едно дете, стигнала со бебето, го оставила и си заминала, без другите минувачи да забележат дека станува збор за бебе. Дури неколку часа подоцна, еден од луѓето кои го собирале ѓубрето, го забележал бебето.

Мајка си го оставила новороденчето во контејнер и си заминала како ништо да не се случило?! НЕ ЗНАЕЛА ДЕКА КАМЕРИТЕ „ЈА ФАТИЛЕ“ НА ДЕЛО

Мајка си го оставила новороденчето во контејнер и си заминала како ништо да не се случило?! НЕ ЗНАЕЛА ДЕКА КАМЕРИТЕ „ЈА ФАТИЛЕ“ НА ДЕЛО

Една 29-годишна жена од Тајланд го оставила своето новороденче во контејнер и си заминала како ништо да не се случило. Жената се породила неколку дена претходно дома, но решила да се ослободи од детето. Камерите ја снимиле како доаѓа до контејнерот со мотор, заедно со уште едно детенце и го остава бебето ставено во ќеса. Бебето било забележано дури