притисни ентер »

„Карантински приказни“ – акција на ТРИ за пишување раскази во време на изолација

„Карантински приказни“ – акција на ТРИ за пишување раскази во време на изолација

Издавачкиот центар ТРИ ја почна акцијата „Пишувачки предизвик: Карантински приказни – Антологија на изолацијата“. „Нејзина цел е да се поттикнат и соберат најоригиналните и најинтересните раскази настанати во ова тешко време што сме принудени да го поминеме во изолација и дружење најмногу со себе и сопствените мисли. Со цел да се создаде траен запис

Пишувачки предизвик „Карантински приказни“ од издавачки центар „ТРИ“

Пишувачки предизвик „Карантински приказни“ од издавачки центар „ТРИ“

Издавачки центар ТРИ ја започна акцијата Пишувачки предизвик, наречен „Карантински приказни – Антологија на изолацијата“. Нејзина цел е да се поттикнат и соберат најоригиналните и најинтересните раскази настанати во ова тешко време што сме принудени да го поминеме во изолација и дружење најмногу со себе и сопствените мисли. Со цел да се создаде траен

Нова акција од ТРИ – Пишувачки предизвик „Карантински приказни“

Нова акција од ТРИ – Пишувачки предизвик „Карантински приказни“

Издавачки центар ТРИ ја започна акцијата Пишувачки предизвик, наречен „Карантински приказни – Антологија на изолацијата“. Нејзина цел е да се поттикнат и соберат најоригиналните и најинтересните раскази настанати во ова тешко време што сме принудени да го поминеме во изолација и дружење најмногу со себе и сопствените мисли. Со цел да се создаде траен

Пишувајте во изолација:  „Три“ со акција „Карантински приказни“

Пишувајте во изолација: „Три“ со акција „Карантински приказни“

Open book of fantasy stories Издавачкиот центар ТРИ ја почна акцијата „Пишувачки предизвик: Карантински приказни – Антологија на изолацијата“. -Нејзина цел е да се поттикнат и соберат најоригиналните и најинтересните раскази настанати во ова тешко време што сме принудени да го поминеме во изолација и дружење најмногу со себе и сопствените мисли. Со

„Карантински приказни“ – акција на ТРИ за пишување раскази во време на изолација

„Карантински приказни“ – акција на ТРИ за пишување раскази во време на изолација

Издавачкиот центар ТРИ ја почна акцијата „Пишувачки предизвик: Карантински приказни – Антологија на изолацијата“. -Нејзина цел е да се поттикнат и соберат најоригиналните и најинтересните раскази настанати во ова тешко време што сме принудени да го поминеме во изолација и дружење најмногу со себе и сопствените мисли. Со цел да се создаде траен запис

„Три“ објави повик „Карантински приказни“, најдобрите ќе се објават во книга

„Три“ објави повик „Карантински приказни“, најдобрите ќе се објават во книга

Издавачкиот центар „Три“ ја започна акцијата Пишувачки предизвик, наречен „Карантински приказни – Антологија на изолацијата“. Оттаму велат дека целта на акцијата е да се поттикне пишување раскази во овој период на изолација, кои потоа ќе бидат собрани на едно место. „Со собирање на кратки раскази, што се очекуваат од сите пишувачи кои во овие моменти

Пишувачки предизвик „Карантински приказни“

Пишувачки предизвик „Карантински приказни“

Издавачки центар ТРИ ја започна акцијата „Пишувачки предизвик“, наречен „Карантински приказни – Антологија на изолацијата“. Нејзина цел е да се поттикнат и соберат најоригиналните и најинтересните раскази настанати во ова тешко време што сме принудени да го поминеме во изолација и дружење најмногу со себе и сопствените мисли. Со цел да се создаде траен

„Карантински приказни“ – акција на ТРИ за пишување раскази во време на изолација

„Карантински приказни“ – акција на ТРИ за пишување раскази во време на изолација

– Издавачкиот центар ТРИ ја почна акцијата „Пишувачки предизвик: Карантински приказни – Антологија на изолацијата“. -Нејзина цел е да се поттикнат и соберат најоригиналните и најинтересните раскази настанати во ова тешко време што сме принудени да го поминеме во изолација и дружење најмногу со себе и сопствените мисли. Со цел да се создаде траен запис

„Карантински приказни“ – акција на ТРИ за пишување раскази во време на изолација

„Карантински приказни“ – акција на ТРИ за пишување раскази во време на изолација

Издавачкиот центар ТРИ ја почна акцијата „Пишувачки предизвик: Карантински приказни – Антологија на изолацијата“. -Нејзина цел е да се поттикнат и соберат најоригиналните и најинтересните раскази настанати во ова тешко време што сме принудени да го поминеме во изолација и дружење најмногу со себе и сопствените мисли. Со цел да се создаде траен запис

„Карантински приказни“ – акција на ТРИ за пишување раскази во време на изолација

„Карантински приказни“ – акција на ТРИ за пишување раскази во време на изолација

Издавачкиот центар ТРИ ја почна акцијата „Пишувачки предизвик: Карантински приказни – Антологија на изолацијата“. -Нејзина цел е да се поттикнат и соберат најоригиналните и најинтересните раскази настанати во ова тешко време што сме принудени да го поминеме во изолација и дружење најмногу со себе и сопствените мисли. Со цел да се создаде траен запис

„Карантински приказни”- акција на ТРИ за пишување раскази во време на изолација

„Карантински приказни”- акција на ТРИ за пишување раскази во време на изолација

Издавачкиот центар ТРИ ја почна акцијата „Пишувачки предизвик: Карантински приказни – Антологија на изолацијата”. -Нејзина цел е да се поттикнат и соберат најоригиналните и најинтересните раскази настанати во ова тешко време што сме принудени да го поминеме во изолација и дружење најмногу со себе и сопствените мисли. Со цел да се создаде траен запис