Туризмот денес, утре и во иднина

„Каде да летнеме викендов е пристап што како таков нема да постои повеќе“... Експертската јавност од туристичката индустрија низ целиот свет со месеци се обидува да ја прогнозира блиската, а и подалечна судбина на туристичкиот сектор. И покрај спротивставените мислења, сепак сите се сложуваат со едно: туризмот и патувањата преку ноќ доживеаја крах