Солена баклава! Одлично предјадење за Велигден (РЕЦЕПТ)

Солена баклава! Одлично предјадење за Велигден (РЕЦЕПТ) Истражете нешто ново и внесете ги вкусовите на Бејрут во вашиот дом. Либанската кујна е силна, слатка, зачинета и што е најважно – лесна за подготовка. На крајот на краиштата, предјадење се нарекува мезе во арапскиот свет, така што преминот кон славна трпеза ќе биде природен процес. Потребно е: