притисни ентер »

Откриени автобуси со неисправни сопирачки по сообраќајниците низ Полог, 22 возила исклучени

Откриени автобуси со неисправни сопирачки по сообраќајниците низ Полог, 22 возила исклучени

Во вчерашната акција вкупно биле контролирани 95 возила (во Тетово 65 и Гостивар 30), кај кои откриени се вкупно 37 прекршоци (Тетово-16 и Гостивар-21). – Шеснаест од контролираните возила имале неисправни сопирачки (Тетово-11 и Гостивар-пет), три неисправни други уреди (Тетово-1 и Гостивар-2), четири со истечена регистрација во Гостивар, кај 12 со

Откриени автобуси со неисправни сопирачки по сообраќајниците низ Полог

Откриени автобуси со неисправни сопирачки по сообраќајниците низ Полог

Откриени автобуси со неисправни сопирачки по сообраќајниците низ Полог Во акциска контрола за техничка исправност на возила кои вршат јавен превоз на патници, полицијата открила 37 прекршоци, најмногу кај автобуси и такси-комбиња. Во вчерашната акција вкупно биле контролирани 95 возила (во Тетово 65 и Гостивар 30), кај кои откриени се вкупно 37 прекршоци

Откриени автобуси со неисправни сопирачки по сообраќајниците низ Полог, 22 возила исклучени

Откриени автобуси со неисправни сопирачки по сообраќајниците низ Полог, 22 возила исклучени

Во акциска контрола за техничка исправност на возила кои вршат јавен превоз на патници, полицијата открила 37 прекршоци, најмногу кај автобуси и такси-комбиња. Во вчерашната акција вкупно биле контролирани 95 возила (во Тетово 65 и Гостивар 30), кај кои откриени се вкупно 37 прекршоци (Тетово-16 и Гостивар-21). – Шеснаест од контролираните возила имале

Автобуси со неисправни сопирачки низ сообраќајниците на Полог

Автобуси со неисправни сопирачки низ сообраќајниците на Полог

Во акциска контрола за техничка исправност на возила кои вршат јавен превоз на патници, полицијата открила 37 прекршоци, најмногу кај автобуси и такси-комбиња. Во вчерашната акција вкупно биле контролирани 95 возила (во Тетово 65 и Гостивар 30), кај кои откриени се вкупно 37 прекршоци (Тетово-16 и Гостивар-21). – Шеснаест од контролираните возила имале

Откриени автобуси со неисправни сопирачки по сообраќајниците низ Полог, 22 возила исклучени

Откриени автобуси со неисправни сопирачки по сообраќајниците низ Полог, 22 возила исклучени

Во акциска контрола за техничка исправност на возила кои вршат јавен превоз на патници, полицијата открила 37 прекршоци, најмногу кај автобуси и такси-комбиња. Во вчерашната акција вкупно биле контролирани 95 возила (во Тетово 65 и Гостивар 30), кај кои откриени се вкупно 37 прекршоци (Тетово-16 и Гостивар-21). – Шеснаест од контролираните возила имале

Откриени автобуси со неисправни сопирачки по сообраќајниците низ Полог, 22 возила исклучени

Откриени автобуси со неисправни сопирачки по сообраќајниците низ Полог, 22 возила исклучени

Во акциска контрола за техничка исправност на возила кои вршат јавен превоз на патници, полицијата открила 37 прекршоци, најмногу кај автобуси и такси-комбиња. Во вчерашната акција вкупно биле контролирани 95 возила (во Тетово 65 и Гостивар 30), кај кои откриени се вкупно 37 прекршоци (Тетово-16 и Гостивар-21). – Шеснаест од контролираните возила имале

При контрола на 64 автобуси во Штип, полицијата утврдила девет неправилности

При контрола на 64 автобуси во Штип, полицијата утврдила девет неправилности

СВР Штип вчера во периодот од 09:00 до 14:00 часот спроведе засилена акциска контрола на возила со кои се врши јавен превоз на патници. Притоа, биле контролирани 64 автобуси и други возила кои вршат јавен превоз и кај девет возила биле констатирани неправилности. Кај четири била утврдена неисправност на уредите за запирање, кај еден неисправен уред

При контрола на 64 автобуси во Штип, полицијата утврдила девет неправилности

При контрола на 64 автобуси во Штип, полицијата утврдила девет неправилности

СВР Штип вчера во периодот од 09:00 до 14:00 часот спроведе засилена акциска контрола на возила со кои се врши јавен превоз на патници. Притоа, биле контролирани 64 автобуси и други возила кои вршат јавен превоз и кај девет возила биле констатирани неправилности. Кај четири била утврдена неисправност на уредите за запирање, кај еден неисправен уред

При контрола на 64 автобуси во Штип, полицијата утврдила девет неправилности

При контрола на 64 автобуси во Штип, полицијата утврдила девет неправилности

СВР Штип вчера во периодот од 09.00 до 14.00 часот спроведе засилена акциска контрола на возила со кои се врши јавен превоз на патници. Притоа, биле контролирани 64 автобуси и други возила кои вршат јавен превоз и кај девет возила биле констатирани неправилности. Кај четири била утврдена неисправност на уредите за запирање, кај еден неисправен уред

При контрола на 64 автобуси во Штип, полицијата утврдила девет неправилности

При контрола на 64 автобуси во Штип, полицијата утврдила девет неправилности

СВР Штип вчера во периодот од 09.00 до 14.00 часот спроведе засилена акциска контрола на возила со кои се врши јавен превоз на патници. Притоа, биле контролирани 64 автобуси и други возила кои вршат јавен превоз и кај девет возила биле констатирани неправилности. Кај четири била утврдена неисправност на уредите за запирање, кај еден неисправен уред

При контрола на 64 автобуси во Штип, полицијата утврдила девет неправилности

При контрола на 64 автобуси во Штип, полицијата утврдила девет неправилности

Притоа, биле контролирани 64 автобуси и други возила кои вршат јавен превоз и кај девет возила биле констатирани неправилности. Кај четири била утврдена неисправност на уредите за запирање, кај еден неисправен уред за управување, а четири имале недостаток на опрема. За сите прекршоци, соопшти денеска МВР, издадени се соодветни санкции. Санкционирани

Контрола во Штип: Од 64 автобуси за јавен превоз 9 неисправни

Контрола во Штип: Од 64 автобуси за јавен превоз 9 неисправни

СВР Штип вчера во периодот од 9 до 14 часот спроведе засилена акциска контрола на возила со кои се врши јавен превоз на патници. Притоа, биле контролирани 64 автобуси и други возила кои вршат јавен превоз и кај девет возила биле констатирани неправилности. Кај четири била утврдена неисправност на уредите за запирање, кај еден неисправен уред за управување,

Откриени девет штипски автобуси со неисправни кочници

Откриени девет штипски автобуси со неисправни кочници

Од полицијата велат дека биле контролирани 64 автобуси и други возила кои вршат јавен превоз и кај девет возила биле констатирани неправилности. Штипската полиција вчера во од 9 до 14 часот спроведе засилена акциска контрола на возила со кои се врши јавен превоз на патници. Притоа, биле контролирани 64 автобуси и други возила кои вршат јавен превоз

При контрола на 64 автобуси во Штип, полицијата утврдила девет неправилности

При контрола на 64 автобуси во Штип, полицијата утврдила девет неправилности

СВР Штип вчера во периодот од 09.00 до 14.00 часот спроведе засилена акциска контрола на возила со кои се врши јавен превоз на патници. Притоа, биле контролирани 64 автобуси и други возила кои вршат јавен превоз и кај девет возила биле констатирани неправилности. Кај четири била утврдена неисправност на уредите за запирање, кај еден неисправен уред

Полицијата утврди низа неправилности во штипски автобуси

Полицијата утврди низа неправилности во штипски автобуси

СВР Штип вчера во периодот од 09.00 до 14.00 часот спроведе засилена акциска контрола на возила со кои се врши јавен превоз на патници. Притоа, биле контролирани 64 автобуси и други возила кои вршат јавен превоз и кај девет возила биле констатирани неправилности. Кај четири била утврдена неисправност на уредите за запирање, кај еден неисправен уред

СВР Штип спроведе засилена акциска контрола на возила со кои се врши јавен превоз на патници

СВР Штип спроведе засилена акциска контрола на возила со кои се врши јавен превоз на патници

На 08.10.2019 во периодот од 09.00 до 14.00 часот СВР Штип спроведе засилена акциска контрола на возила со кои се врши јавен превоз на патници. Притоа, биле контролирани 64 автобуси и други возила кои вршат јавен превоз и кај девет возила биле констатирани неправилности (кај четири била утврдена неисправност на уредите за запирање, кај еден неисправен

Полицијата во Штип фати автобуси со неисправни кочници и без целосна опрема

Полицијата во Штип фати автобуси со неисправни кочници и без целосна опрема

Кај четири била утврдена неисправност на уредите за запирање, кај еден неисправен уред за управување, а четири имале недостаток на опрема. За сите прекршоци, соопшти денеска МВР, издадени се соодветни санкции. Санкционирани се и 44 останати прекршоци.

Акција на полицијата во Штип – утврдени низа неправилности кај штипските автобуси

Акција на полицијата во Штип – утврдени низа неправилности кај штипските автобуси

СВР Штип вчера во периодот од 09.00 до 14.00 часот спроведе засилена акциска контрола на возила со кои се врши јавен превоз на патници. Притоа, биле контролирани 64 автобуси и други возила кои вршат јавен превоз и кај девет возила биле констатирани неправилности. Кај четири била утврдена неисправност на уредите за запирање, кај еден неисправен уред

Полицијата во Штип фати автобуси со неисправни кочници и без целосна опрема

Полицијата во Штип фати автобуси со неисправни кочници и без целосна опрема

СВР Штип вчера во периодот од 09.00 до 14.00 часот спроведе засилена акциска контрола на возила со кои се врши јавен превоз на патници. Притоа, биле контролирани 64 автобуси и други возила кои вршат јавен превоз и кај девет возила биле констатирани неправилности. Кај четири била утврдена неисправност на уредите за запирање, кај еден неисправен уред