притисни ентер »

Метју Мекконахи веќе не снима романтични комедии

Метју Мекконахи веќе не снима романтични комедии

Метју Мекконахи одбил понуда од 14,5 милиони долари, оти си дал завет дека повеќе нема да снима романтични комедии. Тој тоа го пишува во својата нова книга „Зелени светла“ ( Greenlights ). „Бев успешен актер, славна личност, филмска ѕвезда… Не морав да се грижам што ќе имам за јадење или дали имам за кирија, но мојот пат во кариерата, ликовите и филмовите

Метју Мекконахи веќе не снима романтични комедии

Метју Мекконахи веќе не снима романтични комедии

Метју Мекконахи одбил понуда од 14,5 милиони долари, оти си дал завет дека повеќе нема да снима романтични комедии. Тој тоа го пишува во својата нова книга „Зелени светла“ (Greenlights). „Бев успешен актер, славна личност, филмска ѕвезда… Не морав да се грижам што ќе имам за јадење или дали имам за кирија, но мојот пат во кариерата, ликовите и филмовите

Метју Мекконахи веќе не снима романтични комедии

Метју Мекконахи веќе не снима романтични комедии

Метју Мекконахи одбил понуда од 14,5 милиони долари, оти си дал завет дека повеќе нема да снима романтични комедии. Тој тоа го пишува во својата нова книга „Зелени светла“ (Greenlights). „Бев успешен актер, славна личност, филмска ѕвезда… Не морав да се грижам што ќе имам за јадење или дали имам за кирија, но мојот пат во кариерата, ликовите и филмовите

Метју Мекконахи веќе не снима романтични комедии

Метју Мекконахи веќе не снима романтични комедии

Метју Мекконахи одбил понуда од 14,5 милиони долари, оти си дал завет дека повеќе нема да снима романтични комедии. Тој тоа го пишува во својата нова книга „Зелени светла“ (Greenlights). „Бев успешен актер, славна личност, филмска ѕвезда… Не морав да се грижам што ќе имам за јадење или дали имам за кирија, но мојот пат во кариерата, ликовите и филмовите

Метју Мекконахи веќе не снима романтични комедии

Метју Мекконахи веќе не снима романтични комедии

САД – Метју Мекконахи одбил понуда од 14,5 милиони долари, оти си дал завет дека повеќе нема да снима романтични комедии. Тој тоа го пишува во својата нова книга „Зелени светла“ ( Greenlights ). „Бев успешен актер, славна личност, филмска ѕвезда… Не морав да се грижам што ќе имам за јадење или дали имам за кирија, но мојот пат во кариерата, ликовите

Одбил вртоглава сума на пари: Популарниот холивудски актер веќе нема да снима романтични комедии

Одбил вртоглава сума на пари: Популарниот холивудски актер веќе нема да снима романтични комедии

Одбил вртоглава сума на пари: Популарниот холивудски актер веќе нема да снима романтични комедии Метју Мекконахи одбил понуда од 14,5 милиони долари, оти си дал завет дека повеќе нема да снима романтични комедии. Тој тоа го пишува во својата нова книга „Зелени светла“ (Greenlights). „Бев успешен актер, славна личност, филмска ѕвезда… Не морав да се

Метју Мекконахи веќе не снима романтични комедии

Метју Мекконахи веќе не снима романтични комедии

– Метју Мекконахи одбил понуда од 14,5 милиони долари, оти си дал завет дека повеќе нема да снима романтични комедии. Тој тоа го пишува во својата нова книга „Зелени светла“ ( Greenlights ). „Бев успешен актер, славна личност, филмска ѕвезда… Не морав да се грижам што ќе имам за јадење или дали имам за кирија, но мојот пат во кариерата, ликовите и

Метју Мекконахи веќе не снима романтични комедии

Метју Мекконахи веќе не снима романтични комедии

Метју Мекконахи одбил понуда од 14,5 милиони долари, оти си дал завет дека повеќе нема да снима романтични комедии. Тој тоа го пишува во својата нова книга „Зелени светла” ( Greenlights ). „Бев успешен актер, славна личност, филмска ѕвезда… Не морав да се грижам што ќе имам за јадење или дали имам за кирија, но мојот пат во кариерата, ликовите и филмовите