притисни ентер »

(Видео) Две проекции на „Тајните архиви на Скопје“ во „Котур“

(Видео) Две проекции на „Тајните архиви на Скопје“ во „Котур“

Видео колажот „Тајните архиви на Скопје“ кој беше прикажуван во Кинотека и Кино Култура, ќе има уште две проекции кои се закажани на 13 и 16 декември од 20 часот во „Котур“ во Скопје. Носител на проектот „Тајните архиви на Скопје“ е НУФЦ Вардар Филм, кој има за цел зачувување и афирмација на материјалното и духовното современо културно наследство на

(Видео) Две проекции на „Тајните архиви на Скопје“ во „Котур“

(Видео) Две проекции на „Тајните архиви на Скопје“ во „Котур“

Видео колажот „Тајните архиви на Скопје“ кој беше прикажуван во Кинотека и Кино Култура, ќе има уште две проекции кои се закажани на 13 и 16 декември од 20 часот во „Котур“ во Скопје. Носител на проектот „Тајните архиви на Скопје“ е НУФЦ Вардар Филм, кој има за цел зачувување и афирмација на материјалното и духовното современо културно наследство на

(Видео) Две проекции на „Тајните архиви на Скопје“ во „Котур“

(Видео) Две проекции на „Тајните архиви на Скопје“ во „Котур“

Видео колажот „Тајните архиви на Скопје“ кој беше прикажуван во Кинотека и Кино Култура, ќе има уште две проекции кои се закажани на 13 и 16 декември од 20 часот во „Котур“ во Скопје. Носител на проектот „Тајните архиви на Скопје“ е НУФЦ Вардар Филм, кој има за цел зачувување и афирмација на материјалното и духовното современо културно наследство на

Две проекции на „Тајните архиви на Скопје“ во „Котур“

Две проекции на „Тајните архиви на Скопје“ во „Котур“

Видеоколажот „Тајните архиви на Скопје“, кој беше прикажуван во Кинотека и „Кино култура“, ќе има уште две проекции кои се закажани на 13 и 16 декември од 20 часот во „Котур“ во Скопје. Носител на проектот „Тајните архиви на Скопје“ е НУФЦ „Вардар филм“, кој има за цел зачувување и афирмација на материјалното и духовното современо културно наследство