притисни ентер »

Жaлнo: Tyтyнap од прилепско го гopи poдот незадовoлeн од пpoценката и ниcките клacи (Видео)

Жaлнo: Tyтyнap од прилепско го гopи poдот незадовoлeн од пpoценката и ниcките клacи (Видео)

Тутунар од прилепско објави видео на социјалните мрежи на кое го пали својот тутунарски род. Тој во видеото вели дека тутунот во прилепско не се цени според соодветната класа и за тутун кој е со квалитет за втора или трета класа, се даваа пониски класи. “Подобро да изгоре отколку да се даде за џабе”, вели овој човек од прилепско Канатларци.