притисни ентер »

Овој пијалок често го нарачуваме, а е ИЗВОР НА БАКТЕРИИ и го загрозува нашето здравје

Овој пијалок често го нарачуваме, а е ИЗВОР НА БАКТЕРИИ и го загрозува нашето здравје

Едно истражување покажало дека во пијалокот што сите го нарачуваме крие најмногу бактерии, а тоа е чаша вода или газиран сок со парче лимон. Со ова не сакаме да кажеме дека следниот пат кога ќе седите во кафуле треба да однесете ваши средства за хигиена, туку едноставно треба да научите кога пијалакот не треба да го нарачате за да избегнете ризичен

Овој пијалок често го нарачуваме, а е ИЗВОР НА БАКТЕРИИ и го загрозува нашето здравје

Овој пијалок често го нарачуваме, а е ИЗВОР НА БАКТЕРИИ и го загрозува нашето здравје

Едно истражување покажало дека во пијалокот што сите го нарачуваме крие најмногу бактерии, а тоа е чаша вода или газиран сок со парче лимон. Со ова не сакаме да кажеме дека следниот пат кога ќе седите во кафуле треба да однесете ваши средства за хигиена, туку едноставно треба да научите кога пијалакот не треба да го нарачате за да избегнете ризичен