притисни ентер »

Дете не сакало да ги тргне нозете од седиштето за да седнат други патници, па овој човек му одржа добра лекција (ВИДЕО)

Дете не сакало да ги тргне нозете од седиштето за да седнат други патници, па овој човек му одржа добра лекција (ВИДЕО)

Дете не сакало да ги тргне нозете од седиштето за да седнат други патници, па овој човек му одржа добра лекција (ВИДЕО) Едно дете ја научи лекцијата на својот живот додека се возело со метро, а работата да биде позабавна и за нас останатите, една патничка успеа тоа да го сними и да го објави на Твитер. Детето ги подигнало нозете на седиште и ги раширило

(ВИДЕО+ФОТО) Момче не сакало да ги тргне нозете од седиштето па му одржале лекција!

(ВИДЕО+ФОТО) Момче не сакало да ги тргне нозете од седиштето па му одржале лекција!

> Едно момче доживеало лекција на животот за време на возење со метро, а работата да биде позабавна и за нас другите една патничка се’ успеала да сними и објави на Твитер. Момчето го кренало нозете на седиштето и се раширил така што никој не можел да седне до него. Но, тоа не го спречило еден маж да му одржи лекција па само седнал на неговите нозе

Дете не сакало да ги тргне нозете од седиштето за да седнат други патници, па овој човек му одржа добра лекција

Дете не сакало да ги тргне нозете од седиштето за да седнат други патници, па овој човек му одржа добра лекција

Едно дете ја научи лекцијата на својот живот додека се возело со метро, а работата да биде позабавна и за нас останатите, една патничка успеа тоа да го сними и да го објави на Твитер. Детето ги подигнало нозете на седиште и ги раширило така што никој друг не можел да седне до него. Но, тоа не го спречи еден маж да му одржи лекција па само седнал над