притисни ентер »

Грците утрово со саати чекаат ред за храна и за бесплатни брзи тестови (ФОТО)

Грците утрово со саати чекаат ред за храна и за бесплатни брзи тестови (ФОТО)

Паралелно со отворањето на малопродажбата во понеделникот, во центарот на Атина се интензивира и тестирањето за Ковид-19 на граѓаните со бесплатни брзи тестови од мобилните единици на Националната организација за јавно здравје на Грција. Како што јави дописничката на МИА од Атина, поради новите правила под кои работи малопродажбата во Грција, редици

Редици пред продавниците, но и за брзи тестови во центарот на Атина

Редици пред продавниците, но и за брзи тестови во центарот на Атина

Паралелно со отворањето на малопродажбата во понеделникот, во центарот на Атина се интензивира и тестирањето за Ковид-19 на граѓаните со бесплатни брзи тестови од мобилните единици на Националната организација за јавно здравје на Грција. Како што јави дописничката на МИА од Атина, поради новите правила под кои работи малопродажбата во Грција, редици

Редици пред продавниците, но и за брзи тестови во центарот на Атина

Редици пред продавниците, но и за брзи тестови во центарот на Атина

Паралелно со отворањето на малопродажбата во понеделникот, во центарот на Атина се интензивира и тестирањето за Ковид-19 на граѓаните со бесплатни брзи тестови од мобилните единици на Националната организација за јавно здравје на Грција. Како што јави дописничката на МИА од Атина, поради новите правила под кои работи малопродажбата во Грција, редици

Редици пред продавниците, но и за брзи тестови во центарот на Атина

Редици пред продавниците, но и за брзи тестови во центарот на Атина

– Паралелно со отворањето на малопродажбата во понеделникот, во центарот на Атина се интензивира и тестирањето за Ковид-19 на граѓаните со бесплатни брзи тестови од мобилните единици на Националната организација за јавно здравје на Грција. Како што јави дописничката на МИА од Атина, поради новите правила под кои работи малопродажбата во Грција, редици

Редици пред продавниците, но и за брзи тестови во центарот на Атина

Редици пред продавниците, но и за брзи тестови во центарот на Атина

Паралелно со отворањето на малопродажбата во понеделникот, во центарот на Атина се интензивира и тестирањето за ковид-19 на граѓаните со бесплатни брзи тестови од мобилните единици на Националната организација за јавно здравје на Грција. Како што јави дописничката на МИА од Атина, поради новите правила под кои работи малопродажбата во Грција, редици

Редици пред продавниците, но и за брзи тестови во центарот на Атина

Редици пред продавниците, но и за брзи тестови во центарот на Атина

Паралелно со отворањето на малопродажбата во понеделникот, во центарот на Атина се интензивира и тестирањето за Ковид-19 на граѓаните со бесплатни брзи тестови од мобилните единици на Националната организација за јавно здравје на Грција. Како што јави дописничката на МИА од Атина, поради новите правила под кои работи малопродажбата во Грција, редици

Редици пред продавниците, но и за брзи тестови во центарот на Атина

Редици пред продавниците, но и за брзи тестови во центарот на Атина

Паралелно со отворањето на малопродажбата во понеделникот, во центарот на Атина се интензивира и тестирањето за Ковид-19 на граѓаните со бесплатни брзи тестови од мобилните единици на Националната организација за јавно здравје на Грција. Како што јави дописничката на МИА од Атина, поради новите правила под кои работи малопродажбата во Грција, редици

Се отвораат продавниците во Грција

Се отвораат продавниците во Грција

Под посебни правила и прописи, со задолжителн испратена смс порака и со ограничено време за шопинг на граѓаните, по пауза од два месеци, продавниците во Грција одново се отвораат. Сепак, отворањето нема да биде целосно и на начин на кој малопродажбата функционираше по нормални услови, бидејќи ќе работат само со услугите „click away“ и „click in shop“,

Се отвораат продавниците во Грција

Се отвораат продавниците во Грција

Под посебни правила и прописи, со задолжителн испратена смс порака и со ограничено време за шопинг на граѓаните, по пауза од два месеци, продавниците во Грција одново се отвораат. Сепак, отворањето нема да биде целосно и на начин на кој малопродажбата функционираше по нормални услови, бидејќи ќе работат само со услугите „click away“ и „click in shop“,

Се отвораат продавниците во Грција

Се отвораат продавниците во Грција

Сепак, отворањето нема да биде целосно и на начин на кој малопродажбата функционираше по нормални услови, бидејќи ќе работат само со услугите  подигнување на претходно направена нарачка или посета на продавница по закажан термин. Граѓаните за шопинг ќе имаат на располагање најмногу три часа, еднаш дневно, откако претходно ќе испратат СМС порака на

Грција: По пауза од два месеца повторно се отвораат продавниците

Грција: По пауза од два месеца повторно се отвораат продавниците

Под посебни правила и прописи, со задолжителн испратена смс порака и со ограничено време за шопинг на граѓаните, по пауза од два месеци, продавниците во Грција одново се отвораат, јави дописничката на МИА од Атина. Сепак, отворањето нема да биде целосно и на начин на кој малопродажбата функционираше по нормални услови, бидејќи ќе работат само со услугите

Се отвораат продавниците во Грција

Се отвораат продавниците во Грција

Под посебни правила и прописи, со задолжителн испратена смс порака и со ограничено време за шопинг на граѓаните, по пауза од два месеци, продавниците во Грција одново се отвораат, јави дописничката на МИА од Атина. Сепак, отворањето нема да биде целосно и на начин на кој малопродажбата функционираше по нормални услови, бидејќи ќе работат само со услугите

Ако ти се оди на шопинг, тогаш прати СМС – Во Грција има посебни правила за работа на дуќаните

Ако ти се оди на шопинг, тогаш прати СМС – Во Грција има посебни правила за работа на дуќаните

Под посебни правила и прописи, со задолжителн испратена смс порака и со ограничено време за шопинг на граѓаните, по пауза од два месеци, продавниците во Грција одново се отвораат, јави дописничката на МИА од Атина. Сепак, отворањето нема да биде целосно и на начин на кој малопродажбата функционираше по нормални услови, бидејќи ќе работат само со услугите