Мед со јаткасти плодови и суво овошје за јак имунитет

Вистинска протеинска бомба, здраво слатко за зајакнување на имунитет за деца и возрасни, поголема концентрација, зајакнување на крвната слика, за повеќе енергија, она што ни е потребно во текот на целата година. За деца од 3-4 год по едно лажиче на ден, За возрасни по 2 лажици два пати на ден. Приготвување Веќе одамна се подготвувам за објавување на