притисни ентер »

Startup Europe Week – најмасовниот настан за претприемништво во светот и во Македонија!

Startup Europe Week – најмасовниот настан за претприемништво во светот и во Македонија!

Startup Europe Week – најмасовниот настан за претприемништво во светот ќе има и македонска едиција која ќе се оддржи од 16ти до 20ти Март во Europe Hоuse Скопје (просториите на Европската Унија). Стефан Митески од Systems for Enterprise и неуморната екипа од Startup Macedonia се одговорни за македонската едиција на настанот да биде одлично изведена

Startup Europe Week – најмасовниот настан за претприемништво во светот и во Македонија!

Startup Europe Week – најмасовниот настан за претприемништво во светот и во Македонија!

Startup Europe Week – најмасовниот настан за претприемништво во светот ќе има и македонска едиција која ќе се оддржи од 16ти до 20ти Март во Europe Hоuse Скопје (просториите на Европската Унија). Стефан Митески од Systems for Enterprise и неуморната екипа од Startup Macedonia се одговорни за македонската едиција на настанот да биде одлично изведена

Што ќе донесе Startup Europe Week во Македонија?

Што ќе донесе Startup Europe Week во Македонија?

Startup Europe Week – најмасовниот настан за претприемништво во светот ќе има и македонска едиција која ќе се оддржи од 16ти до 20ти Март вo Europe House Скопје (просториите на Европската Унија). Стефан Митески од Systems for Enterprise и неуморната екипа од Startup Macedonia се одговорни за македонската едиција на настанот да биде одлично изведена

Startup Europe Week – најмасовниот настан за претприемништво во светот ќе има и македонска едиција

Startup Europe Week – најмасовниот настан за претприемништво во светот ќе има и македонска едиција

Startup Europe Week – најмасовниот настан за претприемништво во светот ќе има и македонска едиција која ќе се оддржи од 16ти до 20ти Март во Europe Hause Скопје (просториите на Европската Унија). Стефан Митески од Systems for Enterprise и неуморната екипа од Startup Macedonia се одговорни за македонската едиција на настанот да биде одлично изведена

Startup Europe Week – најмасовниот настан за претприемништво во светот ќе има и македонска едиција

Startup Europe Week – најмасовниот настан за претприемништво во светот ќе има и македонска едиција

Startup Europe Week – најмасовниот настан за претприемништво во светот ќе има и македонска едиција која ќе се оддржи од 16ти до 20ти Март во Europe Hause Скопје (просториите на Европската Унија). Стефан Митески од Systems for Enterprise и неуморната екипа од Startup Macedonia се одговорни за македонската едиција на настанот да биде одлично изведена