притисни ентер »

ЧИЧКО МОНСТРУМ си ги тепал внуката и внукот, кој има аутизам

ЧИЧКО МОНСТРУМ си ги тепал внуката и внукот, кој има аутизам

Притвор од 30 дена доби чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк. Во текот на вчерашниот ден во Градскиот парк во Скопје тој го врзал за дрво 10-годишниот внук, кој имал аутизам, а со прачка ја тепал и неговата сестра. Случајот е пријавен од минувачи кои ги снимиле настанот, а Единицата за насилен криминал поднесе пријави до обвинителството

ЧИЧКО МОНСТРУМ си ги тепал внуката и внукот, кој има аутизам

ЧИЧКО МОНСТРУМ си ги тепал внуката и внукот, кој има аутизам

Притвор од 30 дена доби чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк. Во текот на вчерашниот ден во Градскиот парк во Скопје тој го врзал за дрво 10-годишниот внук, кој имал аутизам, а со прачка ја тепал и неговата сестра. Случајот е пријавен од минувачи кои ги снимиле настанот, а Единицата за насилен криминал поднесе пријави до обвинителството

Чичко го врзал за дрво внукот кој имал аутизам

Чичко го врзал за дрво внукот кој имал аутизам

Чичко го врзал за дрво внукот кој имал аутизам Притвор од 30 дена доби чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк. Во Градскиот парк во Скопје вчера тој го врзал за дрво 10-годишниот внук, кој имал аутизам, а со прачка ја тепал неговата 10-годишна сестра. Случајот е пријавен од минувачи кои ги снимиле настанот, а Единицата за насилен криминал

Притвор за чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк

Притвор за чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк

Кривичниот суд му изрече мерка 30 денa притвор на чичкото кој ги малтретирал своите внуци во Градскиот парк. Како што претходно беше објавено , вчера во Градскиот парк во Скопје тој го врзал за дрво 10-годишниот внук, кој имал аутизам, а со прачка ја тепал неговата 10-годишна сестра. Случајот бил пријавен од минувачи кои ги снимиле настанот, а Единицата

Притвор за чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк

Притвор за чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк

Кривичниот суд му изрече мерка 30 денa притвор на чичкото кој ги малтретирал своите внуци во Градскиот парк. Како што претходно беше објавено , вчера во Градскиот парк во Скопје тој го врзал за дрво 10-годишниот внук, кој имал аутизам, а со прачка ја тепал неговата 10-годишна сестра. Случајот бил пријавен од минувачи кои ги снимиле настанот, а Единицата

ДОБИ ПРИТВОР: Чичко го врзал за дрво внукот кој имал аутизам

ДОБИ ПРИТВОР: Чичко го врзал за дрво внукот кој имал аутизам

Притвор од 30 дена доби чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк. Во Градскиот парк во Скопје вчера тој го врзал за дрво 10-годишниот внук, кој имал аутизам, а со прачка ја тепал неговата 10-годишна сестра. Случајот е пријавен од минувачи кои ги снимиле настанот, а Единицата за насилен криминал поднесе пријави до обвинителството за малтретирање

Триесет дена притвор за чичкото што го малтретирал и врзувал за дрво малолетниот аутистичен внук

Триесет дена притвор за чичкото што го малтретирал и врзувал за дрво малолетниот аутистичен внук

На предлог на Основното јавно обвинителство, Кривичниот суд му изрече мерка 30 дена на притвор на чичкото кој ги малтретирал своите внуци. Како што веќе објави „А1он“ , тој вчера во Градскиот парк во Скопје, го врзал за дрво 10-годишниот внук, кој имал аутизам, а со прачка ја тепал неговата 10-годишна сестра. Случајот бил пријавен од минувачи кои ги

Притвор за чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк

Притвор за чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк

Кривичниот суд му изрече мерка 30 денa притвор на чичкото кој ги малтретирал своите внуци во Градскиот парк. Како што претходно беше објавено , вчера во Градскиот парк во Скопје тој го врзал за дрво 10-годишниот внук, кој имал аутизам, а со прачка ја тепал неговата 10-годишна сестра. Случајот бил пријавен од минувачи кои ги снимиле настанот, а Единицата

Притвор за мажот кој ги малтретирал внуците во Градски парк

Притвор за мажот кој ги малтретирал внуците во Градски парк

Фото: Игор Бансколиев Кривичниот суд му изрече мерка 30 дена притвор на чичкото кој ги малтретирал своите внуци во Градскиот парк. Како што претходно беше објавено, вчера во Градскиот парк во Скопје тој го врзал за дрво 10-годишниот внук, кој имал аутизам, а со прачка ја тепал неговата 10-годишна сестра. Случајот бил пријавен од минувачи кои ги снимиле

Чичко ги малтретирал внукот и внуката – едното дете го врзал за дрво

Чичко ги малтретирал внукот и внуката – едното дете го врзал за дрво

Обвинителството бара притвор за 46-годишник кој ги малтретирал своите внуци. Според информациите во јавноста, настанот се случувал вчера во Градскиот парк, а момчето било аутистично. Чичкото едното дете го врзал со внатрешната гума од мопед за стеблото на едно дрво. Детето не можело да се ослободи, па неговата сестра се доближила до дрвото да му подаде

Чичко ги малтретирал внукот и внуката – едното дете го врзал за дрво

Чичко ги малтретирал внукот и внуката – едното дете го врзал за дрво

Обвинителството бара притвор за 46-годишник кој ги малтретирал своите внуци. Според информациите во јавноста, настанот се случувал вчера во Градскиот парк, а момчето било аутистично. Чичкото едното дете го врзал со внатрешната гума од мопед за стеблото на едно дрво. Детето не можело да се ослободи, па неговата сестра се доближила до дрвото да му подаде

Чичко ги малтретирал внукот и внуката – едното дете го врзал за дрво

Чичко ги малтретирал внукот и внуката – едното дете го врзал за дрво

Обвинителството бара притвор 46-годишник кои ги малтретирал своите внуци. Според информациите во јавноста, настанот се случувал вчера во Градскиот парк, а момчето било аутистично. Чичкото, едното дете го врзал со внатрешната гума од мопед за стеблото на едно дрво. Детето не можело да се ослободи, па неговата сестра се доближила до дрвото да му подаде

Чичко малтретирал малолетни брат и сестра- со внатрешна гума од мопед го врзал момчето за дрво

Чичко малтретирал малолетни брат и сестра- со внатрешна гума од мопед го врзал момчето за дрво

Основното јавно обвинителство Скопје донесе Наредба за спроведување истражна постапка против едно лице за кое постои основано сомнение дека сторило кривично дело – Запуштање и малтретирање на малолетно лице од член 201 став 1 од Кривичниот законик. -На 28 јуни, осомничениот 46-годишник, со грубо запоставување на својата должност за грижа и воспитување,

Чичко осомничен за малтретирање на внуците кои му биле доверени да ги надгледува

Чичко осомничен за малтретирање на внуците кои му биле доверени да ги надгледува

Предлог за притвор и наредба за истражна постапка денеска донесе Основното јавно обвинителство Скопје против чичко кој ги малтретирал малолетните внуци кои му биле доверени на чување. Осомничениот ги врзувал и со ластегарка ги мавал по стапалата. Како што соопшти ЈО, на 28 јуни, осомничениот 46-годишник, со грубо запоставување на својата должност за

Чичко осомничен за малтретирање малолетни брат и сестра

Чичко осомничен за малтретирање малолетни брат и сестра

Вчера осомничениот 46-годишник, со грубо запоставување на својата должност за грижа и воспитување, малтретирал две деца на кои им бил чичко. Кога мајката на децата му ги оставила за да ги надгледува, осомничениот едното дете го врзал со внатрешната гума од мопед за стеблото на едно дрво. Детето не можело да се ослободи, па неговата сестра се доближила

Притвор за чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк

Притвор за чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк

Кривичниот суд му изрече мерка 30 денa притвор на чичкото кој ги малтретирал своите внуци во Градскиот парк. Како што претходно беше објавено, вчера во Градскиот парк во Скопје тој го врзал за дрво 10-годишниот внук, кој имал аутизам, а со прачка ја тепал неговата 10-годишна сестра, објави Макфакс . Случајот бил пријавен од минувачи кои ги снимиле

Насилство во семејството: Чичкото ги злоупотребувал внуците

Насилство во семејството: Чичкото ги злоупотребувал внуците

Насилство во семејството: Чичкото ги злоупотребувал внуците Предлог за притвор и наредба за истражна постапка денеска донесе Основното јавно обвинителство Скопје против чичко кој ги малтретирал малолетните внуци кои му биле доверени на чување. Осомничениот ги врзувал и со ластегарка ги мавал по стапалата. Како што соопшти ЈО, на 28 јуни, осомничениот

Притвор за чичко кој малтретирал внуци во Градски парк

Притвор за чичко кој малтретирал внуци во Градски парк

Фото: Б. Грданоски Кривичниот суд му изрече мерка 30 денa притвор на чичкото кој ги малтретирал своите внуци во Градскиот парк. Имено, тој вчера во Градскиот парк во Скопје го врзал за дрво 10-годишниот внук, кој имал аутизам, а со прачка ја тепал неговата 10-годишна сестра. Случајот бил пријавен од минувачи кои ги снимиле настанот, а Единицата за