притисни ентер »

УЖАС: Дете се бори за живот откако беше нападнато од лав, виновен е нејзиниот татко

УЖАС: Дете се бори за живот откако беше нападнато од лав, виновен е нејзиниот татко

УЖАС: Дете се бори за живот откако беше нападнато од лав, виновен е нејзиниот татко Четиригодишно девојче завршило во кома по бруталниот напад на лавица во Јужноафриканската Република. Дина Мариде Бер со своето семејство ја посетила фармата за лавови „Велтевреде“, а нападот се случил додека таа била во рацете на татко ѝ. Се претпоставува дека токму

Хорор на фарма со лавови: Таткото ја приближил ќерка си до кафезот, а лавот го искористил моментот

Хорор на фарма со лавови: Таткото ја приближил ќерка си до кафезот, а лавот го искористил моментот

По несреќата фармата „Велтевреде“ повторно на Фејсбук објавила предупредување за посетителите. Четиригодишно девојче завршило во кома по бруталниот напад на лавица во Јужноафриканската Република. Дина Мариде Бер со своето семејство ја посетила фармата за лавови „Велтевреде“, а нападот се случил додека таа била во рацете на татко ѝ. Се претпоставува

Гладна лавица нападна 4 – годишно девојче , кое остана без скалп

Гладна лавица нападна 4 – годишно девојче , кое остана без скалп

Четиригодишно девојче заврши во кома по бруталниот напад во парк во Јужноафриканската Република. Малата Дина- Мари де Беер со своето семејство ја посетиле фармата за лавови Валтверде. Таткото го носел девојчето во раце, кога гладна лавица скокнала и му ја грабнала од раце. Од управата на паркот велат дека таткото преблизу се шетал до кафезите , кога

Гладна лавица нападна 4 – годишно девојче , кое остана без скалп

Гладна лавица нападна 4 – годишно девојче , кое остана без скалп

Малата Дина- Мари де Беер со своето семејство ја посетиле фармата за лавови Валтверде. Таткото го носел девојчето во раце, кога гладна лавица  скокнала и му ја грабнала од раце. Од управата на паркот велат дека таткото преблизу се шетал до кафезите , кога наеднаш лавицата замавнала низ решетките и на девојчето со канџите му го скинала скалпот. Таткото