притисни ентер »

Нajcрeќниoт дeн од нejзиниoт живoт: Го пoбeдилa paкoт и oсвoилa лoтaриja

Нajcрeќниoт дeн од нejзиниoт живoт: Го пoбeдилa paкoт и oсвoилa лoтaриja

Лејн Пирс (55) работи во пeрaлна за алишта и е мајка на три деца, а неодамна најверојатно го имала најсреќниот ден во својот живот. Британскиот The Sun, пишува дека Пирс била во својот дом кога го отворила писмото. Истото носело информалција дека повеќе нема paк на дoјкaтa. По десет минути, дошол нејзиниот сопруг Давид, радосно врecкaл дека освоиле

Мајка на три деца дознала дека го победила ракот, а истиот ден врескаше од среќа поради друга вест

Мајка на три деца дознала дека го победила ракот, а истиот ден врескаше од среќа поради друга вест

Мајка на три деца дознала дека го победила ракот, а истиот ден врескаше од среќа поради друга вест Лејн Пирс (55) работи во перална за облека и е мајка на три деца, а неодамна најверојатно го имала најсреќниот ден во својот живот. Британскиот „The Sun“, пишува дека Пирс била во својот дом кога го отворила писмото. Истото носело информалција дека повеќе

Во ист ден: Мајка на три деца дознала дека го победила ракот, а потоа добила на лото

Во ист ден: Мајка на три деца дознала дека го победила ракот, а потоа добила на лото

Лејн Пирс (55) работи во перална за алишта и е мајка на три деца, а неодамна најверојатно го имала најсреќниот ден во својот живот. Британскиот The Sun, пишува дека Пирс била во својот дом кога го отворила писмото. Истото носело информалција дека повеќе нема рак на дојката. По десет минути, дошол нејзиниот сопруг Давид, радосно врескал дека освоиле