притисни ентер »

Млада докторка создаде природен рај крај Демиркаписката Клисура

Млада докторка создаде природен рај крај Демиркаписката Клисура

ИЗВОР Скопје24 | септември 14, 2020 Таа е млада, тазе докторка, прекрасна личност, има една од најубавите градини во Тиквешко и пошироко, на само неколку метри од Демиркаписка Клисура и со поглед кон каменото царство што гордо се извишува над реката Вардар. Дваесет и седумгодишната демиркапијка Кристина Николовска има своевиден рај во дворот, волшепство

Млада докторка создаде природен рај крај Демиркаписка Клисура

Млада докторка создаде природен рај крај Демиркаписка Клисура

ИЗВОР Скопје24 | септември 13, 2020 Таа е млада, тазе докторка, прекрасна личност, има една од најубавите градини во Тиквешко и пошироко, на само неколку метри од Демиркаписка Клисура и со поглед кон каменото царство што гордо се извишува над реката Вардар. Дваесет и седумгодишната демиркапијка Кристина Николовска има своевиден рај во дворот, волшепство