Кифлички со шунка и путер

Ниеден празник не може да помине без подготовка на домашни кифли, па еве денес, предлог од мене за меки, вкусни кифли со шунка. Јас сакам да имам на трпезата разноврсни, па затоа спремав различни сорти. Од оваа доза излегуваат 16 кифли. Ако ви требаат повеќе кифлички само дуплирајте ги состојките. 1. Во топлото млеко го ставаме квасецот, шеќерот и