притисни ентер »

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Неколку илјади луѓе на велосипед протестираа доцна попладнево во Љубљана против коалициската Влада на десниот центар на премиерот Јанез Јанша, јави дописникот на МИА од словенечката престолнина. Тоа е четврти таков протест во Словенија, што се одржува под слоганот „Вие нема да ја одземете нашата слобода“, организиран од разни иницијативи. Но, според

(ВИДЕО) Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

(ВИДЕО) Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Неколку илјади луѓе на велосипед протестираа доцна попладнево во Љубљана против коалициската Влада на десниот центар на премиерот Јанез Јанша, јави дописникот на МИА од словенечката престолнина. Антивладини протести во Љубљана. Posted by MИА.mk on Петок, 22 мај 2020 Тоа е четврти таков протест во Словенија, што се одржува под слоганот „Вие нема да

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша Неколку илјади луѓе на велосипед протестираа доцна попладнево во Љубљана против коалициската Влада на десниот центар на премиерот Јанез Јанша, јави дописникот на МИА од словенечката престолнина. Организаторите бараат техничка влада и предвремени избори. Слични протести се одржуваат и во Марибор

Нови протести во Љубљана против владата на Јанез Јанша

Нови протести во Љубљана против владата на Јанез Јанша

Љубљана – Неколку илјади луѓе на велосипед протестираа доцна попладнево во Љубљана против коалициската влада на десниот центар на премиерот Јанез Јанша. Организаторите бараат техничка влада и предвремени избори. Слични протести се одржуваат и во Марибор и Цеље. Тоа е четврти таков протест во Словенија, што се одржува под слоганот „Вие нема да ја одземете

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша (ДПЛ) (видео)

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша (ДПЛ) (видео)

Љубљана, 22 мај 2020 () – Неколку илјади луѓе на велосипед протестираа доцна попладнево во Љубљана против коалициската Влада на десниот центар на премиерот Јанез Јанша, јави дописникот на од словенечката престолнина. Организаторите бараат техничка влада и предвремени избори. Слични протести се одржуваат и во Марибор и Цеље. Тоа е четврти таков протест

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша (ВИДЕО)

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша (ВИДЕО)

Се почна по објавата на скандалот со набавка на заштитна опрема и респиратори потребни за болниците во екот на епидемијата со коронавирусот. Неколку илјади луѓе на велосипед протестираа доцна попладнево во Љубљана против коалициската Влада на десниот центар на премиерот Јанез Јанша, јави дописникот на МИА од словенечката престолнина. Тоа е четврти

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша (видео)

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша (видео)

Љубљана, 22 мај 2020 () – Неколку илјади луѓе на велосипед протестираа доцна попладнево во Љубљана против коалициската Влада на десниот центар на премиерот Јанез Јанша, јави дописникот на од словенечката престолнина. Тоа е четврти таков протест во Словенија, што се одржува под слоганот „Вие нема да ја одземете нашата слобода“, организиран од разни

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша (видео)

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша (видео)

Неколку илјади луѓе на велосипед протестираа доцна попладнево во Љубљана против коалициската Влада на десниот центар на премиерот Јанез Јанша, јави дописникот на МИА од словенечката престолнина. Тоа е четврти таков протест во Словенија, што се одржува под слоганот „Вие нема да ја одземете нашата слобода”, организиран од разни иницијативи. Но, според

Полицијата го огради словенечкото Собрание во пресрет на вечерашниот антивладин протест

Полицијата го огради словенечкото Собрание во пресрет на вечерашниот антивладин протест

Словенечката полиција постави заштитна ограда околу Собранието пред вечерашните антивладини протести, јави дописникот на МИА од Љубљана. Луѓето кои протестираат уште утринава на плоштадот пред објектот на законодавниот дом напишаа „Наш имот” во знак на револт што полицијата со оградата им го ограничува движењето и собирањето пред Собранието. Веќе еден

Поради протести, полицијата го огради словенечкото Собрание

Поради протести, полицијата го огради словенечкото Собрание

Словенечката полиција постави заштитна ограда околу Собранието пред вечерашните антивладини протести. Луѓето кои протестираат уште утринава на плоштадот пред објектот на законодавниот дом напишаа „Наш имот” во знак на револт што полицијата со оградата им го ограничува движењето и собирањето пред Собранието. Веќе еден месец, секој петок илјадници граѓани

Полицијата го огради словенечкото Собрание во пресрет на вечерашниот антивладин протест

Полицијата го огради словенечкото Собрание во пресрет на вечерашниот антивладин протест

Словенечката полиција постави заштитна ограда околу Собранието пред вечерашните антивладини протести, јави дописникот на МИА од Љубљана. Луѓето кои протестираат уште утринава на плоштадот пред објектот на законодавниот дом напишаа „Наш имот” во знак на револт што полицијата со оградата им го ограничува движењето и собирањето пред Собранието. Веќе еден

Полицијата го огради словенечкото Собрание во пресрет на вечерашниот антивладин протест

Полицијата го огради словенечкото Собрание во пресрет на вечерашниот антивладин протест

Љубљана, 22 април 2020 () – Словенечката полиција постави заштитна ограда околу Собранието пред вечерашните антивладини протести, јави дописникот на од Љубљана. Луѓето кои протестираат уште утринава на плоштадот пред објектот на законодавниот дом напишаа „Наш имот” во знак на револт што полицијата со оградата им го ограничува движењето и собирањето

Полицијата го огради словенечкото Собрание во пресрет на вечерашниот антивладин протест

Полицијата го огради словенечкото Собрание во пресрет на вечерашниот антивладин протест

Словенечката полиција постави заштитна ограда околу Собранието пред вечерашните антивладини протести, јави дописникот на МИА од Љубљана. Луѓето кои протестираат уште утринава на плоштадот пред објектот на законодавниот дом напишаа „Наш имот” во знак на револт што полицијата со оградата им го ограничува движењето и собирањето пред Собранието. Веќе еден

Владејачката коалиција на Јанез Јанша изгуби двајца пратеници во Собранието

Владејачката коалиција на Јанез Јанша изгуби двајца пратеници во Собранието

Владејачката коалиција на Јанез Јанша е ослабена, откако изгуби двајца пратеници во Собранието, јави дописникот на МИА од Љубљана. Се работи за пратениците од партијата на Словенелкиот модерен центар (СМЦ) Јани Модердорфер и Грегор Жидан кои решија да ја напуштат матичната партијата и да делуваат од друга пратеничка група. Претседател на СМЦ Здравко

Владејачката коалиција на Јанез Јанша изгуби двајца пратеници во Собранието

Владејачката коалиција на Јанез Јанша изгуби двајца пратеници во Собранието

Владејачката коалиција на Јанез Јанша е ослабена, откако изгуби двајца пратеници во Собранието, јави дописникот на МИА од Љубљана. Се работи за пратениците од партијата на Словенелкиот модерен центар (СМЦ) Јани Модердорфер и Грегор Жидан кои решија да ја напуштат матичната партијата и да делуваат од друга пратеничка група. Претседател на СМЦ Здравко

Владејачката коалиција на Јанез Јанша изгуби двајца пратеници во Собранието

Владејачката коалиција на Јанез Јанша изгуби двајца пратеници во Собранието

Љубљана, 20 мај 2020 () – Владејачката коалиција на Јанез Јанша е ослабена, откако изгуби двајца пратеници во Собранието, јави дописникот на од Љубљана. Се работи за пратениците од партијата на Словенелкиот модерен центар (СМЦ) Јани Модердорфер и Грегор Жидан кои решија да ја напуштат матичната партијата и да делуваат од друга пратеничка група. Претседател