Најдобра храна што содржи колаген

Споделете со пријателите! Tweet По нашата 25-та година, започнуваме да губиме околу 1,5% колаген годишно, а до 40-годишна возраст, тој веќе е намален за 25%, над 60 за 50%. С e повеќе, зборуваме за здрава исхрана, исто така, многу често ги споменуваме ефектите на колагенот врз здравјето. Иако додатоците се најлесниот начин за негово добивање, најдобриот