По цел ден седите на работа? Ова е идеална храна за вас

Кој долго седи, почесто е гладен, склон е на почести воспаленија, зголемен крвен притисок како и на зголемен шеќер. Ако работите во канцеларија, на благајна, на компјутер или, всушност, речиси секоја работа која не е физичка, тогаш сигурно тешко можете да го избегнете осумчасовното седење, и тоа од ден во ден. Бидејќи нашето тело еволуцијата не го