притисни ентер »

Росана Тодоровска: „ Немав мотивација ни елан да правам уметност во “шунд” околина“

Росана Тодоровска: „ Немав мотивација ни елан да правам уметност во “шунд” околина“

| декември 1, 2019 Важи за една од ретките музички ѕвезди во нашава земја, чии песни се уште се преработуваат, но и потпевнуваат на речиси секоја забава. Нема кој не ја запеал „Признавам“ од близначките Маријана и Росана. На многумина им фалеа нејзнините песни, нејзиниот глас, како и нејзините настапи, Росана Сариќ Тодоровска за Гламур вели дека и