притисни ентер »

Фризерите до надлежните – „Ве молиме што поскоро донесете мерки. Секој изминат ден ние тонеме“

Фризерите до надлежните – „Ве молиме што поскоро донесете мерки. Секој изминат ден ние тонеме“

ИЗВОР Скопје24 | март 26, 2020 Фризерите со јавно обраќање до надлежните: Не обвинуваме, сите сме затекнати, Вие не ни дадовте никакви препораки ниту за заштита, ниту за работа. Ние самите одлучивме дека препорачаните мерки растојание од клиент, избегнување контакт, дезинфекција и слично се невозможни при нашата дејност. Ние никаде не добивме препораки