притисни ентер »

Првиот телефон со флексибилен екран конечно на пазарот

Првиот телефон со флексибилен екран конечно на пазарот

Првите рецензии откриваат дека FlexPai е робустен уред со екран кој има низок квалитет во споредба со денешните стандарди, а софтверот е исто така прилично лош. После нешто повеќе од пет години развој, компанијата Royole го претстави FlexPai на “CES” во Лас Вегас. Станува збор за таблет-компјутер со ОЛЕД екран со дијагонала од 7,8 инчи на преклопување

Лансиран првиот смартфон со флексибилен екран (ВИДЕО)

Лансиран првиот смартфон со флексибилен екран (ВИДЕО)

Првите рецензии откриваат дека FlexPai е робустен уред со екран кој има низок квалитет во споредба со денешните стандарди, а софтверот е исто така прилично лош. После нешто повеќе од пет години развој, компанијата Royole го претстави FlexPai на “CES” во Лас Вегас. Станува збор за таблет-компјутер со ОЛЕД екран со дијагонала од 7,8 инчи на преклопување

Лансиран првиот смартфон со флексибилен екран (ВИДЕО)

Лансиран првиот смартфон со флексибилен екран (ВИДЕО)

Првите рецензии откриваат дека FlexPai е робустен уред со екран кој има низок квалитет во споредба со денешните стандарди, а софтверот е исто така прилично лош. После нешто повеќе од пет години развој, компанијата Royole го претстави FlexPai на “CES” во Лас Вегас. Станува збор за таблет-компјутер со ОЛЕД екран со дијагонала од 7,8 инчи на преклопување

Пристигна првиот телефон со флексибилен екран

Пристигна првиот телефон со флексибилен екран

Првите рецензии откриваат дека FlexPai е робустен уред со екран кој има низок квалитет во споредба со денешните стандарди, а софтверот е исто така прилично лош. После нешто повеќе од пет години развој, компанијата Royole го претстави FlexPai на “CES” во Лас Вегас. Станува збор за таблет-компјутер со ОЛЕД екран со дијагонала од 7,8 инчи на преклопување