притисни ентер »

Закерберг во Атина ја прослави годишнината од брак

Закерберг во Атина ја прослави годишнината од брак

Основачот на Фејсбук, Марк Закерберг, седумгодишнината од бракот со Присила Чен ја прослави во Атина. Тој објави селфи од Акропол и се пофали дека се на романтично патување во Грција. „Прославуваме седум години среќен брак во храмот на божицата на мудроста“, напиша Закерберг покрај селфито од Партенон. Следбениците на „Фејсбук“ му ја честитаа годишнината,

Закерберг во Атина ја прослави годишнината од брак

Закерберг во Атина ја прослави годишнината од брак

Основачот на Фејсбук, Марк Закерберг, седумгодишнината од бракот со Присила Чен ја прослави во Атина. Тој објави селфи од Акропол и се пофали дека се на романтично патување во Грција. „Прославуваме седум години среќен брак во храмот на божицата на мудроста“, напиша Закерберг покрај селфито од Партенон. Следбениците на „Фејсбук“ му ја честитаа годишнината,

Закерберг во Атина ја прослави годишнината од брак

Закерберг во Атина ја прослави годишнината од брак

Основачот на Фејсбук, Марк Закерберг, седумгодишнината од бракот со Присила Чен ја прослави во Атина. Тој објави селфи од Акропол и се пофали дека се на романтично патување во Грција. „Прославуваме седум години среќен брак во храмот на божицата на мудроста“, напиша Закерберг покрај селфито од Партенон. Следбениците на „Фејсбук“ му ја честитаа годишнината,

Закерберг со селфи на Акропол ја слави годишнината од брак

Закерберг со селфи на Акропол ја слави годишнината од брак

Основачот на Фејсбук, Марк Закерберг одбра седумгодишнината од бракот со Присила Чан да ја прослави во Атина и со селфи фотографија од Акропол, да ги извести корисниците на социјалната мрежа. – Прославувајќи седум години среќен брак во храмот за божицата на мудроста, напиша Закерберг на Фејсбук, објавувајќи го селфито од Партенон со неговата сопруга

Закерберг во Атина ја прослави годишнината од брак

Закерберг во Атина ја прослави годишнината од брак

Основачот на Фејсбук, Марк Закерберг, седумгодишнината од бракот со Присила Чен ја прослави во Атина. Тој објави селфи од Акропол и се пофали дека се на романтично патување во Грција. „Прославуваме седум години среќен брак во храмот за божицата на мудроста“, напиша Закерберг покрај селфито од Партенон. Следбениците на „Фејсбум“ му ја честитаа годишнината,

Закерберг со селфи на Акропол ја слави годишнината од брак

Закерберг со селфи на Акропол ја слави годишнината од брак

Основачот на Фејсбук, Марк Закерберг одбра седумгодишнината од бракот со Присила Чан да ја прослави во Атина и со селфи фотографија од Акропол, да ги извести корисниците на социјалната мрежа. – Прославувајќи седум години среќен брак во храмот за божицата на мудроста, напиша Закерберг на Фејсбук, објавувајќи го селфито од Партенон со неговата сопруга

ЦУКЕРБЕРГ ВО АТИНА: Марк во посета на Грција по повод годишнината од бракот!

ЦУКЕРБЕРГ ВО АТИНА: Марк во посета на Грција по повод годишнината од бракот!

Магнатот на социјалните медиуми, Марк Цукерберг, објави фотографија на својот фејсбук на која со својата сопруга Прискила Чам е во посета на Акрополис во Атина за нивната годишнина од венчавката. “Одбележуваме 7 години среќен брак во храмот за божицата на мудроста”, објави основачот на Фејсбук на популарната веб-страница под објавеното селфи со својата

Закерберг во Атина ја слави годишнината од брак

Закерберг во Атина ја слави годишнината од брак

Основачот на Фејсбук, Марк Закерберг одбра седумгодишнината од бракот со Присила Чан да ја прослави во Атина и со селфи фотографија од Акропол, да ги извести корисниците на социјалната мрежа. – Прославувајќи седум години среќен брак во храмот за божицата на мудроста – напиша Закерберг на Фејсбук, објавувајќи го селфито од Партенон со неговата сопруга

Закерберг во Атина ја прослави годишнината од брак

Закерберг во Атина ја прослави годишнината од брак

Основачот на Фејсбук, Марк Закерберг, седумгодишнината од бракот со Присила Чен ја прослави во Атина. Тој објави селфи од Акропол и се пофали дека се на романтично патување во Грција. „Прославуваме седум години среќен брак во храмот за божицата на мудроста“, напиша Закерберг покрај селфито од Партенон. Следбениците на „Фејсбум“ му ја честитаа годишнината,

Прослава на бракот: Со селфи на Акропол Закерберг слави годишнина со Присила Чан

Прослава на бракот: Со селфи на Акропол Закерберг слави годишнина со Присила Чан

Основачот на Фејсбук, Марк Закерберг одбра седумгодишнината од бракот со Присила Чан да ја прослави во Атина и со селфи фотографија од Акропол, да ги извести корисниците на социјалната мрежа. – Прославувајќи седум години среќен брак во храмот за божицата на мудроста, напиша Закерберг на Фејсбук, објавувајќи го селфито од Партенон со неговата сопруга

Закерберг со селфи на Акропол ја слави годишнината од брак

Закерберг со селфи на Акропол ја слави годишнината од брак

Основачот на Фејсбук, Марк Закерберг одбра седумгодишнината од бракот со Присила Чан да ја прослави во Атина и со селфи фотографија од Акропол, да ги извести корисниците на социјалната мрежа. – Прославувајќи седум години среќен брак во храмот за божицата на мудроста, напиша Закерберг на Фејсбук, објавувајќи го селфито од Партенон со неговата сопруга

Закерберг со селфи на Акропол ја слави годишнината од брак

Закерберг со селфи на Акропол ја слави годишнината од брак

Основачот на Фејсбук, Марк Закерберг одбра седумгодишнината од бракот со Присила Чан да ја прослави во Атина и со селфи фотографија од Акропол, да ги извести корисниците на социјалната мрежа. – Прославувајќи седум години среќен брак во храмот за божицата на мудроста, напиша Закерберг на Фејсбук, објавувајќи го селфито од Партенон со неговата сопруга