притисни ентер »

Спасовски од Арачиново најави милијарда евра инвестиции во следниот мандат

Спасовски од Арачиново најави милијарда евра инвестиции во следниот мандат

Носителот на изборната листа на СДСМ во вторат изборна единица, Оливер Спасовски, се обрати на вечерашната трибина во Арачиново, заедно со кандидатот за пратеник од СДСМ, Мухамед Зекири и кандидатот за пратеник од редовите на Движењето БЕСА, дел од коалицијата Можеме, Бастри Бајрами. „Најавуваме една милијарда евра странски инвестиции до крајот на

Спасовски од Арачиново: Најавуваме една милијарда евра странски инвестиции до крајот на мандатот, за нова развојна економија и добро платени работни места, Арачиново пак ќе биде дел од победата за сигурна иднина

Спасовски од Арачиново: Најавуваме една милијарда евра странски инвестиции до крајот на мандатот, за нова развојна економија и добро платени работни места, Арачиново пак ќе биде дел од победата за сигурна иднина

„Ви оддавам признание бидејки одовде почна рушењето на режимот и одовде беше испратена пораката за единство, сплотеност и сите заедно да направиме подобро за нас и нашите деца. Ние од ИЕ 2 сме Македонија во мало и затоа ја имаме најглема одговорност во однос на изборите. Победата во Арачиново е победа и во ИЕ 2 и победа на Македонија со што ќе пратиме

Спасовски: Арачиново пак ќе биде дел од победата за сигурна иднина

Спасовски: Арачиново пак ќе биде дел од победата за сигурна иднина

Скопје, 29 јуни 2020 () – Од Арачиново почна уривањето на режимот и одовде беше испратена пораката за единство, сплотеност и сите заедно да направиме подобро за нас и нашите деца, рече носителот на листа во ИЕ 2 од коалицијата „Можеме”, Оливер Спасовски на вечерашната трибина во Арачиново, каде исто присуствуваше и кандидатот за пратеник од СДСМ, Мухамед

Спасовски од Арачиново: Најавуваме една милијарда евра странски инвестиции до крајот на мандатот

Спасовски од Арачиново: Најавуваме една милијарда евра странски инвестиции до крајот на мандатот

Носителот на листа во ИЕ 2, Оливер Спасовски се обрати на вечерашната трибина во Арачиново, заедно со кандидатот за пратеник од СДСМ, Мухамед Зекири и кандидатот за пратеник од редовите на Движењето БЕСА, дел од коалицијата Можеме, Бастри Бајрами. -Ви оддавам признание бидејки одовде почна рушењето на режимот и одовде беше испратена пораката за единство,

Лукаревска: На граѓаните им е преку глава од национализам, сакаат конкретни решенија за реалните проблеми

Лукаревска: На граѓаните им е преку глава од национализам, сакаат конкретни решенија за реалните проблеми

Во брзата трансформација што следува, нудиме рамномерен развој и еднакви можности, услови и шанси за секој граѓанин”, рече Сања Лукаревска, носителка на листата на ИЕ2 од СДСМ, при посетата во општина Арачиново. „Ќе продолжиме да инвестираме во инфраструктурата, во подобри услови за граѓаните. Ќе ги покачиме пензиите, најниските дури за 21 % најмалку

Лукаревска: На граѓаните им е преку глава од национализам, сакаат конкретни решенија за реалните проблеми

Лукаревска: На граѓаните им е преку глава од национализам, сакаат конкретни решенија за реалните проблеми

Во брзата трансформација што следува, нудиме рамномерен развој и еднакви можности, услови и шанси за секој граѓанин”, рече Сања Лукаревска, носителка на листата на ИЕ2 од СДСМ, при посетата во општина Арачиново. „Ќе продолжиме да инвестираме во инфраструктурата, во подобри услови за граѓаните. Ќе ги покачиме пензиите, најниските дури за 21 % најмалку

Спасовски во Арачиново: Ние градиме сигурна иднина и развојна економија за сите

Спасовски во Арачиново: Ние градиме сигурна иднина и развојна економија за сите

Носителот на листа во изборната единица 2, Оливер Спасовски, попладнево е на средби во општината Арачиново. „Реализиравме конкретни проекти на дело во овој регион во ИЕ 2, што беше запоставен една деценија за време на режимот, со што покажавме дека се грижиме за сите. За изградба и реконструкција на водоводна и канализациона мрежа, само во општините

Лукаревска: На граѓаните им е преку глава од национализам, сакаат конкретни решенија за реалните проблеми

Лукаревска: На граѓаните им е преку глава од национализам, сакаат конкретни решенија за реалните проблеми

Во брзата трансформација што следува, нудиме рамномерен развој и еднакви можности, услови и шанси за секој граѓанин”, рече Сања Лукаревска, носителка на листата на ИЕ2 од СДСМ, при посетата во општина Арачиново. „Ќе продолжиме да инвестираме во инфраструктурата, во подобри услови за граѓаните. Ќе ги покачиме пензиите, најниските дури за 21 % најмалку

Спасовски во Арачиново: Ние градиме сигурна иднина и развојна економија за сите

Спасовски во Арачиново: Ние градиме сигурна иднина и развојна економија за сите

Носителот на листа во изборната единица 2, Оливер Спасовски, попладнево е на средби во општината Арачиново. „Реализиравме конкретни проекти на дело во овој регион во ИЕ 2, што беше запоставен една деценија за време на режимот, со што покажавме дека се грижиме за сите. За изградба и реконструкција на водоводна и канализациона мрежа, само во општините

Спасовски во Арачиново: Ние градиме сигурна иднина и развојна економија за сите

Спасовски во Арачиново: Ние градиме сигурна иднина и развојна економија за сите

Носителот на листа во изборната единица 2, Оливер Спасовски, попладнево е на средби во општината Арачиново. „Реализиравме конкретни проекти на дело во овој регион во ИЕ 2, што беше запоставен една деценија за време на режимот, со што покажавме дека се грижиме за сите. За изградба и реконструкција на водоводна и канализациона мрежа, само во општините

Спасовски: Во Арачиново покажавме дека е можен и соживот и грижа за сите

Спасовски: Во Арачиново покажавме дека е можен и соживот и грижа за сите

Овде во Арачиново, покажавме дека е можен и соживот и грижа за сите и денеска најавувам уште повеќе инвестиции за рамномерен регионален развој и со тоа и нови работни места и повисоки плати и пензии за сите, во брзата трансформација на економијата што следува, порача денеска во Арачиново носителот на листата на кандидати за пратеници на СДСМ во ИЕ

Лукаревска: Во новиот мандат платите и пензиите ќе продолжат да растат

Лукаревска: Во новиот мандат платите и пензиите ќе продолжат да растат

Носителката на пратеничката листа на Изборната Единица 2, од коалицијата “ Можеме”, Сања Лукаревска, денеска е во посета на општина Арачиново. Лукаревска информираше за економската понуда од програмата “Можеме” и кажа дека во новиот мандат ќе се отворат нови работни места, ќе се обезбедат повисоки плати и пензии. “Во изминатите три години, градиме

Лукаревска: Во новиот мандат платите и пензиите ќе продолжат да растат

Лукаревска: Во новиот мандат платите и пензиите ќе продолжат да растат

Носителката на пратеничката листа на Изборната Единица 2, од коалицијата “ Можеме”, Сања Лукаревска, денеска е во посета на општина Арачиново. Лукаревска информираше за економската понуда од програмата “Можеме” и кажа дека во новиот мандат ќе се отворат нови работни места, ќе се обезбедат повисоки плати и пензии. “Во изминатите три години, градиме

Спасовски на чај во Арачиново

Спасовски на чај во Арачиново

Носителот на листа во изборната единица 2, Оливер Спасовски,  беше на средби во општината Арачиново, а вечерва одржа и митинг. „Реализиравме конкретни проекти на дело во овој регион, што беше запоставен една деценија за време на режимот, со што покажавме дека се грижиме за сите. За изградба и реконструкција на водоводна и канализациона мрежа, само

Лукаревска: Во новиот мандат платите и пензиите ќе продолжат да растат

Лукаревска: Во новиот мандат платите и пензиите ќе продолжат да растат

Носителката на пратеничката листа на Изборната Единица 2, од коалицијата “ Можеме”, Сања Лукаревска, денеска е во посета на општина Арачиново. Лукаревска информираше за економската понуда од програмата “Можеме” и кажа дека во новиот мандат ќе се отворат нови работни места, ќе се обезбедат повисоки плати и пензии. “Во изминатите три години, градиме

Лукаревска: На граѓаните им е преку глава од национализам, сакаат конкретни решенија за реалните проблеми

Лукаревска: На граѓаните им е преку глава од национализам, сакаат конкретни решенија за реалните проблеми

"Ќе продолжиме да инвестираме во инфраструктурата, во подобри услови за граѓаните. Ќе ги покачиме пензиите, најниските дури за 21 % најмалку до крајот на мандатот. Секој родител сака децата да растат и да живеат покрај него. Се обврзуваме дека ќе продолжиме да создаваме услови и амбиент во кој младите луѓе ќе се охрабрат да отворат свој бизнис кој

Лукаревска од Арачиново: На граѓаните им е преку глава од национализам

Лукаревска од Арачиново: На граѓаните им е преку глава од национализам

Во брзата трансформација што следува, нудиме рамномерен развој и еднакви можности, услови и шанси за секој граѓанин, изјави Сања Лукаревска, носителка на листата на коалицијата предводена од СДСМ во ИЕ 2, при посетата во Општина Арачиново. – Ќе продолжиме да инвестираме во инфраструктурата, во подобри услови за граѓаните. Ќе ги покачиме пензиите, најниските

Спасовски на средби и чај во Арачиново: Ние градиме сигурна иднина и развојна економија за сите, а режимот и краде и прави поделби, со коалицијата Можеме сме по правиот пат

Спасовски на средби и чај во Арачиново: Ние градиме сигурна иднина и развојна економија за сите, а режимот и краде и прави поделби, со коалицијата Можеме сме по правиот пат

„Реализиравме конкретни проекти на дело во овој регион во ИЕ 2, што беше запоставен една деценија за време на режимот, со што покажавме дека се грижиме за сите. За изградба и реконструкција на водоводна и канализациона мрежа, само во општините во ИЕ 2 вложивме 814 милиони 441 илјада 489  денари. Интензивно работиме на локалната инфраструктура во целата

Спасовски: Од Арачиново почна уривањето на режимот и одовде беше испратена пораката за единство

Спасовски: Од Арачиново почна уривањето на режимот и одовде беше испратена пораката за единство

Од Арачиново почна уривањето на режимот и одовде беше испратена пораката за единство, сплотеност и сите заедно да направиме подобро за нас и нашите деца, рече носителот на листа во ИЕ 2 од коалицијата „Можеме”, Оливер Спасовски на вечерашната трибина во Арачиново, каде исто присуствуваше и кандидатот за пратеник од СДСМ, Мухамед Зекири и кандидатот