Колкав треба да е машкиот полов орган за жените да доживеат сигурен оргазам? (18+)

Колку пати сте слушнале дека за задоволство не е важна големината, туку напротив „техниката“ и умешноста? Изгледа дека не секогаш е ова точно. --> Страницата Big One Dating спровела истражување во кое учествувале 4761 жена кои морале да одговорат на само две прашања поврзани со последниот секс кој го имале: Колкав (од прилика) бил половиот орган на