притисни ентер »

Ако некогаш се заљубиш…

Ако некогаш се заљубиш…

Ако некогаш се заљубиш… Ако некогаш се заљубиш, заљуби се во некој кој сака да ја знае твојата омилена боја и какво кафе пиеш. Заљуби се во некој кој го сака начинот на кој се смееш и кој ќе направи сѐ само за да те насмее. Заљуби се во некој кој ја става главата на твоите гради само за да го слушне чукањето на вашето срце. Заљуби се во некој кој те