притисни ентер »

Лепа Брена му го честиташе роденденот на својот брат- НЕМА ДА ИМ ПОВЕРУВАТЕ НА СВОИТЕ ОЧИ КОЈ Е (ФОТО)

Лепа Брена му го честиташе роденденот на својот брат- НЕМА ДА ИМ ПОВЕРУВАТЕ НА СВОИТЕ ОЧИ КОЈ Е (ФОТО)

Српската пејачка Лепа Брена преку Инстаграм му го честиташе роденден на својот брат Фарук и тоа на посебен начин. Избра филтер со симпатични светкави уши и му ја испеа „Среќен роденден“ на англиски јазик. Пејачката исто така објави и фотографија со својот брат кој исто така е познат пејач. Таа под фотографијата напиша „Среќен роденден на мојот драг

Лепа Брена му го честиташе роденденот на својот брат- НЕМА ДА ИМ ПОВЕРУВАТЕ НА СВОИТЕ ОЧИ КОЈ Е (ФОТО)

Лепа Брена му го честиташе роденденот на својот брат- НЕМА ДА ИМ ПОВЕРУВАТЕ НА СВОИТЕ ОЧИ КОЈ Е (ФОТО)

Српската пејачка Лепа Брена преку Инстаграм му го честиташе роденден на својот брат Фарук и тоа на посебен начин. Избра филтер со симпатични светкави уши и му ја испеа „Среќен роденден“ на англиски јазик. Пејачката исто така објави и фотографија со својот брат кој исто така е познат пејач. Таа под фотографијата напиша „Среќен роденден на мојот драг

ВИДЕО: Лепа Брена запеа роденденска песна на Инстаграм

ВИДЕО: Лепа Брена запеа роденденска песна на Инстаграм

Српската пејачка Лепа Брена преку Инстаграм му честиташе роденден на својот брат Фарук и тоа на посебен начин. Избра филтер со симпатични светкави уши и му ја испеа „Среќен роденден“ на англиски јазик.

Лепа Брена му го честиташе роденденот на својот брат – ќе се изненадите кога ќе дознаете кој е тој

Лепа Брена му го честиташе роденденот на својот брат – ќе се изненадите кога ќе дознаете кој е тој

ИЗВОР Скопје24 | февруари 13, 2020 Српската пејачка Лепа Брена преку Инстаграм му го честиташе роденден на својот брат Фарук и тоа на посебен начин. Избра филтер со симпатични светкави уши и му ја испеа „Среќен роденден“ на англиски јазик. Пејачката исто така објави и фотографија со својот брат кој исто така е познат пејач. Таа под фотографијата напиша

Лепа Брена му го честиташе роденденот на својот брат- а кога ќе дознаете кој е тој нема да им поверувате на сопствените очи (ФОТО)

Лепа Брена му го честиташе роденденот на својот брат- а кога ќе дознаете кој е тој нема да им поверувате на сопствените очи (ФОТО)

Лепа Брена му го честиташе роденденот на својот брат- а кога ќе дознаете кој е тој нема да им поверувате на сопствените очи (ФОТО) Српската пејачка Лепа Брена преку Инстаграм му го честиташе роденден на својот брат Фарук и тоа на посебен начин. Избра филтер со симпатични светкави уши и му ја испеа „Среќен роденден“ на англиски јазик. Пејачката исто

ВИДЕО: Лепа Брена му честиташе роденден на својот брат - запеа роденденска песна на Инстаграм

ВИДЕО: Лепа Брена му честиташе роденден на својот брат - запеа роденденска песна на Инстаграм

Српската пејачка Лепа Брена преку Инстаграм му честиташе роденден на својот брат Фарук и тоа на посебен начин. Избра филтер со симпатични светкави уши и му ја испеа „Среќен роденден“ на англиски јазик.