притисни ентер »

Huawei нуди до 50% попуст на промена на екранот на мобилни телефони на сите свои клиенти во Македонија

Huawei нуди до 50% попуст на промена на екранот на мобилни телефони на сите свои клиенти во Македонија

Huawei од од денес започнува нова сервисна кампања во Македонија, која ќе трае до средината на септември. Во овој период, секој доносител на телефон Huawei може да замени скршен или неисправен дисплеј со попуст до 50%, без дополнителни трошоци. Скршен или испукан екран или оштетена батерија се некои од најголемите проблеми со кои корисниците на мобилни

Huawei нуди до 50% попуст на промена на екранот на мобилни телефони на сите свои клиенти во Македонија

Huawei нуди до 50% попуст на промена на екранот на мобилни телефони на сите свои клиенти во Македонија

Huawei од од денес започнува нова сервисна кампања во Македонија, која ќе трае до средината на септември. Во овој период, секој доносител на телефон Huawei може да замени скршен или неисправен дисплеј со попуст до 50%, без дополнителни трошоци. Скршен или испукан екран или оштетена батерија се некои од најголемите проблеми со кои корисниците на мобилни

Huawei нуди до 50% попуст на промена на екранот на мобилни телефони на сите свои клиенти во Северна Македонија

Huawei нуди до 50% попуст на промена на екранот на мобилни телефони на сите свои клиенти во Северна Македонија

Huawei од од денес започнува нова сервисна кампања во Северна Македонија, која ќе трае до средината на септември. Во овој период, секој доносител на телефон Huawei може да замени скршен или неисправен дисплеј со попуст до 50%, без дополнителни трошоци. Скршен или испукан екран или оштетена батерија се некои од најголемите проблеми со кои корисниците

Huawei нуди до 50% попуст на промена на екранот на телефони на сите свои клиенти во Македонија

Huawei нуди до 50% попуст на промена на екранот на телефони на сите свои клиенти во Македонија

Huawei од од денес започнува нова сервисна кампања во Северна Македонија, која ќе трае до средината на септември. Во овој период, секој доносител на телефон Huawei може да замени скршен или неисправен дисплеј со попуст до 50%, без дополнителни трошоци. Скршен или испукан екран или оштетена батерија се некои од најголемите проблеми со кои корисниците

Huawei нуди до 50% попуст на промена на екранот на мобилни телефони на сите свои клиенти во Северна Македонија

Huawei нуди до 50% попуст на промена на екранот на мобилни телефони на сите свои клиенти во Северна Македонија

Huawei од од денес започнува нова сервисна кампања во Северна Македонија, која ќе трае до средината на септември. Во овој период, секој доносител на телефон Huawei може да замени скршен или неисправен дисплеј со попуст до 50%, без дополнителни трошоци. Скршен или испукан екран или оштетена батерија се некои од најголемите проблеми со кои корисниците

Huawei е спремен за „светот после Google“

Huawei е спремен за „светот после Google“

Huawei развива сопствена мапа за навигација, а изгледа дека после 20 август, Huawei и Google ќе тргнат по своите патишта. Корисниците на Huawei уреди ќе може да ги користат услугите на Google, но кинеската компанија е спремна за „светот после Google“. Новите информации се дека Huawei ја развива својата мапа Map Kit, наменета за девелопери што ќе развиваат

Huawei прави сопствена апликација за мапи и навигација

Huawei прави сопствена апликација за мапи и навигација

Се е поизвесно дека по 20 август ќе прекине соработката меѓу Huawei и Google. Корисниците кои и досега ги користеле телефоните на Huawei и понатаму ќе можат да ги користат услугите на Google, но од Huawei се подготвени за „светот после Google”. Во медиумите протекоа информации дека Huawei работи ја создавање своја верзија на Google Maps – Map Kit.

Huawei нуди до 50% попуст на промена на екранот на смартфони на клиенти во Северна Македонија

Huawei нуди до 50% попуст на промена на екранот на смартфони на клиенти во Северна Македонија

Huawei од денес започнува нова сервисна кампања во Северна Македонија, која ќе трае до средината на септември. Во овој период, секој доносител на телефон Huawei може да замени скршен или неисправен дисплеј со попуст до 50%, без дополнителни трошоци. Скршен или испукан екран или оштетена батерија се некои од најголемите проблеми со кои корисниците на

Huawei нуди до 50% попуст на промена на екранот на мобилни телефони на сите свои клиенти во Северна Македонија

Huawei нуди до 50% попуст на промена на екранот на мобилни телефони на сите свои клиенти во Северна Македонија

Huawei од од денес започнува нова сервисна кампања во Северна Македонија, која ќе трае до средината на септември. Во овој период, секој доносител на телефон Huawei може да замени скршен или неисправен дисплеј со попуст до 50%, без дополнителни трошоци. Скршен или испукан екран или оштетена батерија се некои од најголемите проблеми со кои корисниците