притисни ентер »

ОНЛАЈН НАСТАВА ДО 20-ТИ НАМЕСТО 14-ТИ СЕПТЕМВРИ за средношколците од Тетово и Гостивар

ОНЛАЈН НАСТАВА ДО 20-ТИ НАМЕСТО 14-ТИ СЕПТЕМВРИ за средношколците од Тетово и Гостивар

Наместо до 14 септември, во средните училишта во Тетово и Гостивар наставата ќе се одвива онлајн до 20 септември, како една од мерките за спречување на Ковид-19. Од владината прес-служба соопштија дека Владата на денешната 106. седница донесе одлука наставата во средните училишта во Тетово и Гостивар да продолжи да се изведува онлајн до 20 септември

Средношколците во Тетово и Гостивар продолжуваат со онлајн настава

Средношколците во Тетово и Гостивар продолжуваат со онлајн настава

Владата донесе одлука наставата во средните училишта во Тетово и Гостивар да продолжи да се изведува онлајн до 20 септември наместо до 14 како што беше планирано со претходната одлука. Иако од утре средните училишта во Тетово и во Гостивар требаше да почнат со настава со физичко присуство, сепак, Владата денеска донесе одлука да продолжат он-лајн до

Средношколците во Тетово и Гостивар продолжуваат со онлајн настава

Средношколците во Тетово и Гостивар продолжуваат со онлајн настава

Владата донесе одлука наставата во средните училишта во Тетово и Гостивар да продолжи да се изведува онлајн до 20 септември наместо до 14 како што беше планирано со претходната одлука. Иако од утре средните училишта во Тетово и во Гостивар требаше да почнат со настава со физичко присуство, сепак, Владата денеска донесе одлука да продолжат он-лајн до

Средношколците во Тетово и Гостивар продолжуваат со онлајн настава

Средношколците во Тетово и Гостивар продолжуваат со онлајн настава

Владата донесе одлука наставата во средните училишта во Тетово и Гостивар да продолжи да се изведува онлајн до 20 септември наместо до 14 како што беше планирано со претходната одлука. Иако од утре средните училишта во Тетово и во Гостивар требаше да почнат со настава со физичко присуство, сепак, Владата денеска донесе одлука да продолжат он-лајн до

ОНЛАЈН НАСТАВА ДО 20-ТИ НАМЕСТО 14-ТИ СЕПТЕМВРИ за средношколците од Тетово и Гостивар

ОНЛАЈН НАСТАВА ДО 20-ТИ НАМЕСТО 14-ТИ СЕПТЕМВРИ за средношколците од Тетово и Гостивар

Наместо до 14 септември, во средните училишта во Тетово и Гостивар наставата ќе се одвива онлајн до 20 септември, како една од мерките за спречување на Ковид-19. Од владината прес-служба соопштија дека Владата на денешната 106. седница донесе одлука наставата во средните училишта во Тетово и Гостивар да продолжи да се изведува онлајн до 20 септември

Наставата во Тетово и Гостивар ќе продолжи да биде онлајн

Наставата во Тетово и Гостивар ќе продолжи да биде онлајн

Владата на денешната седница одлучи наставата во Тетово и Гостивар да продолжи да се одвива онлајн до 20 септември. „На оваа седница, Владата донесе одлука наставата во средните училишта во Тетово и Гостивар да продолжи да се изведува онлајн до 20 септември наместо до 14 како што беше планирано со претходната одлука“, се наведува во владиното соопштение

До 20 септември онлајн настава за средношколците во Тетово и Гостивар, одлучи Владата

До 20 септември онлајн настава за средношколците во Тетово и Гостивар, одлучи Владата

Наместо до 14 септември во средните училишта во Тетово и Гостивар наставата ќе се одвива онлајн до 20 септември, како една од мерките за спречување на Ковид-19. Од владината прес – служба соопштија дека Владата на денешната 106. седница донесе одлука наставата во средните училишта во Тетово и Гостивар да продолжи да се изведува онлајн до 20 септември

Средношколците во Тетово и Гостивар продолжуваат со онлајн настава

Средношколците во Тетово и Гостивар продолжуваат со онлајн настава

Владата донесе одлука наставата во средните училишта во Тетово и Гостивар да продолжи да се изведува онлајн до 20 септември наместо до 14 како што беше планирано со претходната одлука. Иако од утре средните училишта во Тетово и во Гостивар требаше да почнат со настава со физичко присуство, сепак, Владата денеска донесе одлука да продолжат он-лајн до

Уште една недела онлајн настава за средношколците во Тетово и Гостивар

Уште една недела онлајн настава за средношколците во Тетово и Гостивар

Од владината прес – служба соопштија дека Владата на денешната 106. седница донесе одлука наставата во средните училишта во Тетово и Гостивар да продолжи да се изведува онлајн до 20 септември наместо до 14 како што беше планирано со претходната одлука.

До 20 септември онлајн наставата за средношколците во Тетово и Гостивар

До 20 септември онлајн наставата за средношколците во Тетово и Гостивар

До 20 септември онлајн наставата за средношколците во Тетово и Гостивар Наместо до 14 септември, во средните училишта во Тетово и Гостивар наставата ќе се одвива онлајн до 20 септември, како една од мерките за спречување на Ковид-19. Од владината прес-служба соопштија дека Владата на денешната 106. седница донесе одлука наставата во средните училишта

Средношколците во Тетово и Гостивар ќе следат онлајн настава до 20 септември, одлучи Владата

Средношколците во Тетово и Гостивар ќе следат онлајн настава до 20 септември, одлучи Владата

Наместо до 14 септември во средните училишта во Тетово и Гостивар наставата ќе се одвива онлајн до 20 септември, како една од мерките за спречување на Ковид-19. Од владината прес – служба соопштија дека Владата на денешната 106. седница донесе одлука наставата во средните училишта во Тетово и Гостивар да продолжи да се изведува онлајн до 20 септември

Наставата во Тетово и Гостивар ќе продолжи да биде онлајн

Наставата во Тетово и Гостивар ќе продолжи да биде онлајн

Владата на денешната седница одлучи наставата во Тетово и Гостивар да продолжи да се одвива онлајн до 20 септември. „На оваа седница, Владата донесе одлука наставата во средните училишта во Тетово и Гостивар да продолжи да се изведува онлајн до 20 септември наместо до 14 како што беше планирано со претходната одлука“, се наведува во владиното соопштение

Средношколците во Гостивар ќе почнат да одат во училиште од понеделник

Средношколците во Гостивар ќе почнат да одат во училиште од понеделник

Владата на денешната седница донесе одлука наставата во средните училишта во Тетово и Гостивар да продолжи да се изведува онлајн до 20 септември (понеделник). Учениците од понеделник се враќаат во училишните клупи. Средношколците во овие градови ја започнаа учебната година онлајн, поради влошената состојба со коронавирусот. Како што веќе информиравме

Официјално: До 20 септември онлајн наставата за средношколците во Тетово и Гостивар

Официјално: До 20 септември онлајн наставата за средношколците во Тетово и Гостивар

Наместо до 14 септември во средните училишта во Тетово и Гостивар наставата ќе се одвива онлајн до 20 септември, како една од мерките за спречување на Ковид-19. Од владината прес – служба соопштија дека Владата на денешната 106. седница донесе одлука наставата во средните училишта во Тетово и Гостивар да продолжи да се изведува онлајн до 20 септември