притисни ентер »

Делови од општина Центар без вода

Делови од општина Центар без вода

Поради отстранување дефект ќе има времен прекин на водоснабдувањето на улица „50-та дивизија“ бр. 27, дел од ул. „Јордан Мијалков“ и објектот на Министерство за здравство во општина Центар, соопшти Регионалниот центар за справување со кризи на град Скопје. Прекинот ќе почне во осум часот наутро и ќе трае до отстранување на дефектот.

Делови од Центар без вода

Делови од Центар без вода

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека во текот на денот, поради отстранување дефект на затворач од водоводна мрежа со пречник од ф-100 мм, некои од корисниците во општина Центар ќе останат без вода. Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека во текот на денот, поради отстранување дефект на затворач од водоводна мрежа со пречник од ф-100

Делови од Центар без вода

Делови од Центар без вода

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека во текот на денот, поради отстранување дефект на затворач од водоводна мрежа со пречник од ф-100 мм, некои од корисниците во општина Центар ќе останат без вода. „Од 8 часот до завршување на интервенцијата прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата 50. дивизија, дел од улицата Јордан Мијалков

Делови од Центар без вода

Делови од Центар без вода

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека во текот на денот, поради отстранување дефект на затворач од водоводна мрежа со пречник од ф-100 мм, некои од корисниците во општина Центар ќе останат без вода. „Од 8 часот до завршување на интервенцијата прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата 50. дивизија, дел од улицата Јордан Мијалков

Делови од Центар без вода

Делови од Центар без вода

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека во текот на денот, поради отстранување дефект на затворач од водоводна мрежа со пречник од ф-100 мм, некои од корисниците во општина Центар ќе останат без вода. „Од 8 часот до завршување на интервенцијата прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата 50. дивизија, дел од улицата Јордан Мијалков

Делови од општина Центар утре без вода

Делови од општина Центар утре без вода

Поради отстранување дефект утре ќе има времен прекин на водоснабдувањето на улица „50-та дивизија“ бр. 27, дел од ул. „Јордан Мијалков“ и објектот на Министерство за здравство во општина Центар, соопшти Регионалниот центар за справување со кризи на град Скопје. Прекинот ќе почне во осум часот наутро и ќе трае до отстранување на дефектот.

Дел од општина Центар утре без вода

Дел од општина Центар утре без вода

Дел од општина Центар утре без вода Од ЈП Водовод и Канализација, добиено е известување дека на ден 10.01.2019 година (четврток), поради отстранување  дефект  на затварач од водоводна мрежа со пречник од ф-100мм на ул.50-та дивизија бр. 27, од 08:00 часот до завршување на интервенцијата, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. 50-та дивизија,

Саниран дефект и најава за прекин во водоснабдувањето

Саниран дефект и најава за прекин во водоснабдувањето

На 09.01.2019г. дефектот на ул.Ганчо Хаџипанзов раскрсница со Капиштец е саниран, водоснабдувањето е нормализирано во 14:30 часот. На ден 10.01.2019г, поради дефект на затварач ф-100мм на ул.50-та дивизија бр.27, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.50-та дивизија,дел од ул.Јордан Мијалков и министерство за здравство од 08:00 часот до

Утре без вода дел од жителите на населба Црниче

Утре без вода дел од жителите на населба Црниче

Од Јавното претпријатие „Водовод и канализација" информираат дека поради дефект на затворач без вода утре ќе бидат жителите на улица „50 Дивизија" бр.27 и дел од улицата „Јордан Мијалков". „Ве известуваме дека на ден 10.01.2019г, поради дефект на затварач ф-100мм на ул.50-та дивизија бр.27, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.50-та

Без вода денеска дел од населба Капиштец

Без вода денеска дел од населба Капиштец

Од Јавното претпријатие „Водовод и канализација" известуваат дека денес поради дефект без вода ќе бидат дел од жителите во населба Капиштец, како и на улицата „Душан Тацковиќ" во Скопје. Според известувањето на претпријатието, прекинато водоснабдување ќе има се до завршување на интервенцијата. „Ве известуваме дека на 9 јануари поради дефект на ППХ

loading...
Подготевете се навреме- без вода денеска дел од населба Капиштец

Подготевете се навреме- без вода денеска дел од населба Капиштец

Од Јавното претпријатие „Водовод и канализација" известуваат дека денес поради дефект без вода ќе бидат дел од жителите во населба Капиштец, како и на улицата „Душан Тацковиќ" во Скопје. Според известувањето на претпријатието, прекинато водоснабдување ќе има се до завршување на интервенцијата. „Ве известуваме дека на 9 јануари поради дефект на ППХ

Дефект на овие улици

Дефект на овие улици

Поради уличен дефект во ф-80мм во ул.Душа н Тацковиќ бр.12 , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица од 09:15ч до завршување.

Без вода дел од жителите на населба Капиштец и улица „Душан Тацковиќ“

Без вода дел од жителите на населба Капиштец и улица „Душан Тацковиќ“

Од Јавното претпријатие „Водовод и канализација" известуваат дека денес поради дефект без вода ќе бидат дел од жителите во населба Капиштец, како и на улицата „Душан Тацковиќ" во Скопје. Според известувањето на претпријатието, прекинато водоснабдување ќе има се до завршување на интервенцијата. „Ве известуваме дека на 9 јануари поради дефект на ППХ

Без вода утринава улиците „Ганчо Хаџипанзов“ и „Капиштец“

Без вода утринава улиците „Ганчо Хаџипанзов“ и „Капиштец“

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат за прекин на водоснабдувањето. „На ден 09.01.2019г. поради дефект на ППХ на ул. Ганчо Хаџипанзов раскрсница со ул. Капиштец, прекинато водоснабдување од 10:10 часот ќе имаат корисниците на улица Ганчо Хаџипанзов и Капиштец до завршување“, известија од таму. Содржините, графичките и техничките

Дефектот на Васил Ѓоргов е саниран

Дефектот на Васил Ѓоргов е саниран

Најавениот дефект на 07:01:2019г. на  ул.Васил Ѓоргов 34 е саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 08:01:2019г.во 15:30 часот.