притисни ентер »

Сергеј Варошлија предизвика неколку јавни личности да се фотографираат во „ЧАК“ позиција (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија предизвика неколку јавни личности да се фотографираат во „ЧАК“ позиција (ВИДЕО)

Во вчерашното издание на Сергеј Варошлија, модниот критичар одлучи да предизвика неколку јавни личности да се фотографираат во позата која тој ја нарече „ЧАК“ или „Strike a pose“, да споделат и да го продолжат предизвикот. Помеѓу предизвиканите се Лила Филиповска, Тамара Тодевска, Катарина Ивановска, Стефонатор и други. Но, истиот предизвик важи и

Сергеј Варошлија предизвика неколку јавни личности да се фотографираат во „ЧАК“ позиција (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија предизвика неколку јавни личности да се фотографираат во „ЧАК“ позиција (ВИДЕО)

Во вчерашното издание на Сергеј Варошлија, модниот критичар одлучи да предизвика неколку јавни личности да се фотографираат во позата која тој ја нарече „ЧАК“ или „Strike a pose“, да споделат и да го продолжат предизвикот. Помеѓу предизвиканите се Лила Филиповска, Тамара Тодевска, Катарина Ивановска, Стефонатор и други. Но, истиот предизвик важи и