притисни ентер »

Село Спанчево ја доби првата градинка со капацитет за 120 деца

Село Спанчево ја доби првата градинка со капацитет за 120 деца

Во селото Спанчево во општина Чешиново-Облешево денеска беше отворена првата детска градинка. Со отворањето на новиот објект „Штркче“, Јавната установа за деца – Детска градинка „Ѕвездички“ ќе располага со три објекти со вкупен капацитет за 120 деца. „Секогаш сум неизмерно среќна кога отвораме нови градинки, особено кога тие се први градинки во руралните

Село Спанчево ја доби првата градинка со капацитет за 120 деца

Село Спанчево ја доби првата градинка со капацитет за 120 деца

Во селото Спанчево во општина Чешиново-Облешево денеска беше отворена првата детска градинка. Со отворањето на новиот објект „Штркче“, Јавната установа за деца – Детска градинка „Ѕвездички“ ќе располага со три објекти со вкупен капацитет за 120 деца. „Секогаш сум неизмерно среќна кога отвораме нови градинки, особено кога тие се први градинки во руралните

Село Спанчево ја доби првата градинка со капацитет за 120 деца

Село Спанчево ја доби првата градинка со капацитет за 120 деца

Во селото Спанчево во Општина Чешиново-Облешево денеска беше отворена првата детска градинка. Со отворањето на новиот објект „Штркче“ Јавна установа за деца – Детска градинка ,,Ѕвездички” ќе располага со три објекти со вкупен капацитет за 120 деца. „Секогаш сум неизмерно среќна кога отвораме нови градинки, посебно кога тие се први градинки во руралните

Спанчево ја доби првата градинка со капацитет за 120 деца

Спанчево ја доби првата градинка со капацитет за 120 деца

Во селото Спанчево во општина Чешиново-Облешево денеска беше отворена првата детска градинка. Со отворањето на новиот објект „Штркче“ Јавна установа за деца – Детска градинка „Ѕвездички“ ќе располага со три објекти со вкупен капацитет за 120 деца. – Секогаш сум неизмерно среќна кога отвораме нови градинки, посебно кога тие се први градинки во руралните

Село Спанчево ја доби првата градинка, продолжуваме да вложуваме во децата и раниот развој

Село Спанчево ја доби првата градинка, продолжуваме да вложуваме во децата и раниот развој

Заменичката на претседателот на Владата за економски прашања, Мила Царовска, дополнителната заменик министерка за труд и социјална политика, Санела Шкријељ и градоначалникот Општина Чешиново-Облешево, Горанчо Крстев на покана на Општината, денеска присуствуваа на отворањето на првата детска градинка во село Спанчево. Со отворањето на новиот објект

Село Спанчево ја доби првата градинка

Село Спанчево ја доби првата градинка

На отворањето на новиот објект „Штркче" при детската градинка „Ѕвездички" присуствуваа вицепремиерката за економски прашања Мила Царовска, дополнителната заменик министерка за труд и социјална политика Санела Шкријељ и градоначалникот Општина Чешиново-Облешево, Горанчо Крстев. Како што соопшти владината Прес-служба, вицепремиерката Царовска, изјави

Село Спанчево ја доби првата градинка

Село Спанчево ја доби првата градинка

Нова детска градинка со вкупен капацитет за 120 деца денеска беше отворена во село Спанчево во општина Чешиново-Облешево. На отворањето на новиот објект „Штркче" при детската градинка „Ѕвездички" присуствуваа вицепремиерката за економски прашања Мила Царовска, дополнителната заменик министерка за труд и социјална политика Санела Шкријељ и градоначалникот

Отворена градинка во Чешиново-Облешево

Отворена градинка во Чешиново-Облешево

Нова детска градинка со вкупен капацитет за 120 деца денеска беше отворена во село Спанчево во општина Чешиново-Облешево. На отворањето на новиот објект „Штркче“ при детската градинка „Ѕвездички“ присуствуваа вицепремиерката за економски прашања Мила Царовска, дополнителната заменик министерка за труд и социјална политика Санела Шкријељ и градоначалникот

Село Спанчево ја доби првата градинка

Село Спанчево ја доби првата градинка

Нова детска градинка со вкупен капацитет за 120 деца денеска беше отворена во село Спанчево во општина Чешиново-Облешево. На отворањето на новиот објект „Штркче“ при детската градинка „Ѕвездички“ присуствуваа вицепремиерката за економски прашања Мила Царовска, дополнителната заменик министерка за труд и социјална политика Санела Шкријељ и градоначалникот

Царовска: Вложувањето во раниот детски развој е вложување во луѓето коишто се најголемиот капитал на државата

Царовска: Вложувањето во раниот детски развој е вложување во луѓето коишто се најголемиот капитал на државата

Заменичката на претседателот на Владата за економски прашања, Мила Царовска, дополнителната заменик министерка за труд и социјална политика, Санела Шкријељ и градоначалникот Општина Чешиново-Облешево, Горанчо Крстев на покана на Општината, денеска присуствуваа на отворањето на првата детска градинка во село Спанчево. Со отворањето на новиот објект

Село Спанчево ја доби првата градинка

Село Спанчево ја доби првата градинка

Нова детска градинка со вкупен капацитет за 120 деца денеска беше отворена во село Спанчево во општина Чешиново-Облешево. На отворањето на новиот објект „Штркче“ при детската градинка „Ѕвездички“ присуствуваа вицепремиерката за економски прашања Мила Царовска, дополнителната заменик министерка за труд и социјална политика Санела Шкријељ и градоначалникот

Село Спанчево ја доби првата градинка, продолжуваме да вложуваме во децата и раниот развој

Село Спанчево ја доби првата градинка, продолжуваме да вложуваме во децата и раниот развој

Заменичката на претседателот на Владата за економски прашања, Мила Царовска, дополнителната заменик министерка за труд и социјална политика, Санела Шкријељ и градоначалникот Општина Чешиново-Облешево, Горанчо Крстев на покана на Општината, денеска присуствуваа на отворањето на првата детска градинка во село Спанчево. Со отворањето на новиот објект