притисни ентер »

Без вода делови на Карпош

Без вода делови на Карпош

Од ЈП Водовод информираат дека поради систематско менување на водомерите, денеска без водоснабдување од 08:30 часот до завршување на истите ќе останат корисниците од следните улици: Трнодол, ПопБогомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус. (општина Карпош) извор: Makfax

Без вода делови на Карпош

Без вода делови на Карпош

Од ЈП Водовод информираат дека поради систематско менување на водомерите, денеска без водоснабдување од 08:30 часот до завршување на истите ќе останат корисниците од следните улици: Трнодол, ПопБогомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус. (општина Карпош) извор: Makfax

Без вода делови на Карпош

Без вода делови на Карпош

Од ЈП Водовод информираат дека поради систематско менување на водомерите, денеска без водоснабдување од 08:30 часот до завршување на истите ќе останат корисниците од следните улици: Трнодол, ПопБогомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус. (општина Карпош)

Без вода делови на Карпош

Без вода делови на Карпош

Од ЈП Водовод информираат дека поради систематско менување на водомерите, денеска без водоснабдување од 08:30 часот до завршување на истите ќе останат корисниците од следните улици: Трнодол, ПопБогомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус. (општина Карпош)

Без вода делови на Карпош

Без вода делови на Карпош

Од ЈП Водовод информираат дека поради систематско менување на водомерите, денеска без водоснабдување од 08:30 часот до завршување на истите ќе останат корисниците од следните улици: Трнодол, ПопБогомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус. (општина Карпош)

Делови од Карпош утре без вода

Делови од Карпош утре без вода

Од ЈП Водовод информираат дека утре поради систематско менување на водомерите, без водоснабдување од 8.30 часот до завршување на истите, ќе останат корисниците од улиците Трнодол, Поп Богомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус во општина Карпош.

Утре без вода делови на Карпош

Утре без вода делови на Карпош

Од ЈП Водовод информираат дека утре поради систематско менување на водомерите, без водоснабдување од 08:30 часот до завршување на истите, ќе останат корисниците од следните улици: Трнодол, ПопБогомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус. (општина Карпош) извор: Makfax

Утре без вода делови на Карпош

Утре без вода делови на Карпош

Од ЈП Водовод информираат дека утре поради систематско менување на водомерите, без водоснабдување од 08:30 часот до завршување на истите, ќе останат корисниците од следните улици: Трнодол, ПопБогомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус. (општина Карпош) извор: Makfax

Утре без вода делови на Карпош

Утре без вода делови на Карпош

Од ЈП Водовод информираат дека утре поради систематско менување на водомерите, без водоснабдување од 08:30 часот до завршување на истите, ќе останат корисниците од следните улици: Трнодол, ПопБогомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус. (општина Карпош)

Без вода утре дел од Општина Карпош

Без вода утре дел од Општина Карпош

Како што соопштува РЦУК – Скопје, прекинот е поради систематско менување на водомерите.Корисниците ќе останат без вода до завршување на интервенцијата.

Без вода утре неколку улици во Карпош

Без вода утре неколку улици во Карпош

Од ЈП Водовод, добиено е известување дека утре поради систематско менување на водомерите, без водоснабдување од 08.30 часот до завршување на истите ќе останат корисниците од следните улици: Трнодол, ПопБогомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус во општина Карпош. Ова стои во соопштението од РЦУК.

Без вода утре дел од Општина Карпош

Без вода утре дел од Општина Карпош

Без вода утре од 08:30 часот ќе останат корисниците од улиците „Трнодол", „ПопБогомил", „Кнез Хадсон", „Лесновска" и „Јан Хус". Како што соопштува РЦУК – Скопје, прекинот е поради систематско менување на водомерите. Корисниците ќе останат без вода до завршување на интервенцијата.

Нови водомери за автоматско читање во Жданец и во Трнодол

Нови водомери за автоматско читање во Жданец и во Трнодол

На дел од територијата на општината Карпош од денеска ќе започне замена на старите водомери со нови, кои во иднина ќе овозможат автоматско читање на потрошената вода кај домаќинствата. Замената ќе започне од населбите Жданец и во Трнодол, а тамошните жители во иднина ќе добиваат и поточни сметки. Проектот опфаќа околу 500 домаќинства, а за него преку

Утре неколку улици во Карпош без вода

Утре неколку улици во Карпош без вода

Од ЈП Водовод, добиено е известување дека утре поради систематско менување на водомерите, без водоснабдување ќе бидат неколку улици во Карпош. Од 08.30 часот до завршување на истите ќе останат корисниците од следните улици: Трнодол, ПопБогомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус во општина Карпош, стои во соопштението од РЦУК.

Нови водомери за автоматско читање во Жданец и во Трнодол

Нови водомери за автоматско читање во Жданец и во Трнодол

На дел од територијата на општината Карпош од денеска ќе започне замена на старите водомери со нови, кои во иднина ќе овозможат автоматско читање на потрошената вода кај домаќинствата. Замената ќе започне од населбите Жданец и во Трнодол, а тамошните жители во иднина ќе добиваат и поточни сметки. Проектот опфаќа околу 500 домаќинства, а за него преку

Почнува замената на старите водомери во Општина Карпош

Почнува замената на старите водомери во Општина Карпош

Од оваа сабота во Жданец и Трнодол во Општина Карпош почнува замената на куќните водомери. Старите водомери ќе се заменат со нови, вертикални и повеќемлазни, со радио модул, а ќе се заменат и старите, хоризонтални водомери со нови, хоризонтални, ултразвучни водомери и нивна интеграција во системот за далечинско отчитување на ЈП „Водовод и канализација”

Почнува замената на старите водомери во Општина Карпош

Почнува замената на старите водомери во Општина Карпош

Од оваа сабота во Жданец и Трнодол во Општина Карпош почнува замената на куќните водомери. – Старите водомери ќе се заменат со нови, вертикални и повеќемлазни, со радио модул, а ќе се заменат и старите, хоризонтални водомери со нови, хоризонтални, ултразвучни водомери и нивна интеграција во системот за далечинско отчитување на ЈП „Водовод и канализација“

Општина Карпош во Жданец и Трнодол започна замена на старите водомери

Општина Карпош во Жданец и Трнодол започна замена на старите водомери

Од оваа сабота, на дел од територијата на Општина Карпош, во Жданец и Трнодол, започнува замената на куќните водомери. Старите водомери ќе се заменат со нови, вертикални и повеќемлазни, со радио модул, а ќе се заменат и старите, хоризонтални водомери со нови, хоризонтални, ултразвучни водомери и нивна интеграција во системот за далечинско отчитување

Почнува замената на старите водомери во Општина Карпош

Почнува замената на старите водомери во Општина Карпош

– Старите водомери ќе се заменат со нови, вертикални и повеќемлазни, со радио модул, а ќе се заменат и старите, хоризонтални водомери со нови, хоризонтални, ултразвучни водомери и нивна интеграција во системот за далечинско отчитување на ЈП „Водовод и канализација" – Скопје, соопштуваат од прес-службата на општината. Со новите водомери, се вели во

Замена на стари водомери

Замена на стари водомери

Во сабота, на дел од територијата на Општина Карпош во Жданец и Трнодол, почнува замената на куќните водомери. Старите водомери  ќе се заменат со нови, вертикални и повеќемлазни со радио модул, а ќе се заменат и старите  хоризонтални водомери со нови хоризонтални, ултразвучни водомери и нивна интеграција во системот за далечинско отчитување на ЈП „Водовод